Szembeköpősdi

2020. augusztus 22. 07:53

Bizonyos mazochista indíttatásból meg szoktam hallgatni/nézni az ún. függetlenobjektív, lánykori nevén ellenzéki, műsorokat.

2020. augusztus 22. 07:53
Aristo
Pesti Srácok.hu

„Amint azt a nyájas olvasó bizonyára tudja – aki nem, annak elárulom –, bizonyos mazochista indíttatásból meg szoktam hallgatni/nézni az ún. függetlenobjektív, lánykori nevén ellenzéki, műsorokat.

Nem volt ez másképpen most sem, amikor a képernyőmre varázsoltam a »Flaszter« című … nem tudom mit. Talán valóban a rágalomária a helyes kifejezés. Ez egy olyan műsor, melyet jellemzően trojkában követnek el a résztvevők. Ebből kettő mindig Simicska-árva, és van még egy hasonszőrű, akit úgy hívnak meg. Ezek a népek székeken ülnek, a látvány háttérben az egészet jegyző Magyar Hang nevezetű kiadvány remittendái láthatóak, tonnás kiszerelésben, valamint – ismeretlen látványtervezői indíttatásból – régi távközlési eszközök. Talán a konzervativizmusra akarnak utalni ezzel, de ez nem biztos.

Zárójel. Simicska-árva az, aki a 2018-as turfon a Gábor nevezetű lóra tette az összes pénzét, a gyerek pelenkájának áráig bezárólag, de nem jött be. Gáborról ugyanis kiderült, hogy egy virslinek való gebe, továbbá az idomárja, Lajos, túledzette, és a futam után mindkettőjüket el is küldték legelni. A katasztrofális eredmény hatására aztán hőseink igazikonzervatívvá váltak, és e minőségükben nem győznek tarhálni villamosra, hogy haza tudjanak menni. További probléma számukra, hogy otthon majd mindezt az asszonynak is nagyjából hihetően el kell magyarázni, ami nem lesz egyszerű. Zárójel bezárva.

A műsorban szerepeltek: Dévényi István, Tompos Ádám Simicska-árvák, a meghívott vendég pedig, az N1 tévé főszerkesztője, Lánczi Richárd (ex-Alfahír, a nyilasrozmár kollégája) volt. Az N1 tévét egyébként a függetlenobjektív pártsajtó nagyobb dicsőségére a Jobbik tartja fent.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:18
https://i.imgur.com/jSaE7d3.jpg
BőröndÖdön
2020. augusztus 23. 09:28
Arisztid a szokásos nulla.
Bell & Sebastian
2020. augusztus 22. 23:10
A hivatalos álláspontom az, a Jobbik szavazóinak lukra futtatása és visszaterelése a kóser akolba igazán mesteri játszma volt, de ettől még nem kell úgy tennünk, mintha el is hinnénk Ovi bácsi bábjátékát szóról-szóra. Természetesen nem a pártot vagy elnökségét sajnálom, hanem a jóhiszemű szavazóikat. Abból tudok főzni, ami van. A zsidó diktatúránál a nemzetinek álcázott cigány diktatúra se sokkal különb. Továbbá: ahonnan kiűzték az egészséges versenyt, csak egyre silányabb árut kapunk egyre drágábban. Államilag hamisított benzint és államilag rontott ócska dohányt többen vesznek, mint ahány buzi van, mégsem tapasztalni össznépi felháborodást. Hogy leszedtek egy tömegbázissal rendelkező, rivális pártot az étlapról, nem új dolog, eddig is számtalanszor megtörtént. A tanulság nagyjából annyi, a Szanhedrin adta, a Szanhedrin elvette, ne áldassék érte az ő neve.
elfújta az ellenszél
2020. augusztus 22. 12:26
Elöl Feri halad fehér lovon, a Jobbik számára meg az marad, hogy összesöpörheti a lószart a hadak útján
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!