Havas pufog

2020. augusztus 22. 09:53

A mindent jobban tudás egyik hazai mestere Havas Henrik, aki nemcsak hogy tud, nemcsak hogy jobban tud, de mindezt úgy, hogy végigmér, és közli, selejt vagy.

2020. augusztus 22. 09:53
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Ha a világot nem érted, fordulj a haladók felé. Ott a bölcsek köve. Ők nem mindent tudnak, mindent jobban tudnak.

A mindent jobban tudás egyik hazai mestere Havas Henrik, aki nemcsak hogy tud, nemcsak hogy jobban tud, de mindezt úgy, hogy végigmér, és közli, selejt vagy. Ezért is szereti őt a nép, az emberek világa, ezért is rajonganak érte, és beszélnek róla tisztelettel. Állítólag! Mert én még ilyen emberrel nem találkoztam, biztos én mozgok rossz körökben.

Szóval az (állítólag) közkedvelt Havas a YouTube felületén tudott most jobban, a Nemzeti TV csatornáján. (N1TV és Havas, hagyjuk, ne feszegessük, röhögni is időpocsékolás, lapozzunk.) Havas megmondja – ez a műsor címe, és itt most a jobboldali sajtó képviselőiről árulja el ámuló szemeinknek, hogy mi az igazság. Rosszak vagyunk. Ez az igazság. Pocsékok. Kutyaütők. »Tényleg nincs tehetség a kormánypárti médiamunkások között?« Amúgy nincs két értelmes mondat a handa­bandában. Fanyalgás, finnyogás, lenézés, szemüvegrágcsa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2020. augusztus 23. 01:19
Havasnál visszataszitóbb figurát nem nagyon tudok elképzelni.
brekker
2020. augusztus 22. 23:32
Mikor bevágja a szokásos szájelhúzós, fejbillentős, gondolkodós időszünetét, folyton elalszom, és lemaradok róla, hogy mit mond. Sokkal, de sokkal hülyébben halok így meg, és ez engem frusztrál.
OberEnnsinnen
2020. augusztus 22. 20:59
A jobboldali magyar sajtó legnagyobb hibája, hogy: folyton visszaütni akar. Konstruktivitásban, az ország fejlesztésében, előrevitelében szinte teljesen süketek, egyetlen javaslat részükről soha nem hangzik el. Csak az, hogy a ballib szemétláda, EZ IGAZ, és amúgy lesik, mit mond a hivatalosság és arra rácsimpaszkodva ismételgetik, csócsálgatják. Ez negyon kevés és időnként megakázó, de tisztelet a kivételeknek, mert azért vannak emlékezetesen jó megnyilvánulások is, de nem ez a jellemző. Havas pedig, egy nulla közepe, ő ennyi.
CirmoS
2020. augusztus 22. 18:49
Havas egy unszimpatikus, nagyképű, gusztustalan bunkó paraszt!! A valóvilágos csajnak lehet köszönni, hogy nem kell nézni Havas ocsmány pofáját! Igaz, van helyette egy másik szar, de az most nem ide tartozik. Havas világéletében jól helyezkedett, és nagyon meg tudta játszani magát! Ennyi! Undormány!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!