Szikora Róbert szereti a hazámat

2020. július 02. 13:45

Szülőfalumban, az erzsébetvárosi Klauzál téren, ennél kisebb sértésért is szájon szokták vágni az elkövetőt.

2020. július 02. 13:45
Föld S. Péter
Hírklikk

„Szikora Róbert nem ér meg annyit, amennyit az elmúlt napokban a sajtó foglalkozott vele. Mi is írtunk egy kiváló cikket arról, amit a 24.hu portálnak nyilatkozott, pedig, egy rossz írás jobban kifejezte volna, mennyire kell Szikorát komolyan venni. Szikora zenész egy kijelentésére azonban muszáj reagálni, mert ahogyan a gazemberről is el kell mondani, hogy kicsoda ő valójában, ugyanúgy, a hazugság sem maradhat a levegőben.

Azt mondta Szikora zenész, hogy a liberálisok nem szeretik a hazájukat. Most arról nem nyitnék vitát, hogy honnan vette ezt az ostobaságot, mert lehetett forrása bőven, vannak tanítómesterei a magát polgárinak hazudó oldalon. Annyit azért megjegyeznék, hogy annak idején szülőfalumban, az erzsébetvárosi Klauzál téren, ennél kisebb sértésért is szájon szokták vágni az elkövetőt. Persze Szikora zenész nincs egyedül ezzel a véleményével, mások, nála okosabbak is szoktak hasonló aljasságot állítani, de Szikora zenész közszereplő, és bármit is gondolunk róla, vannak, akik odafigyelnek arra, amit mond.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. július 03. 18:12
Ennyire közhasznú a zsidózás a szülőfaludban?
nempolitizálok
2020. július 03. 14:39
Hogyne szeretnék a libsik hazájukat, Izraelt. Bár elárulni szerintem az sem lenne gond.
Pesti Kornél
2020. július 03. 10:30
Jav. FRANZSTADT . Végig nagy betűvel.
youngboy
2020. július 03. 00:32
Ebben az újabb zagyvaságban annyi az igazság, mint abban, hogy a Klauzál tér - eszerint a zakkan agyú senki szerint - egy "falu". Sétálna végig egy igazi magyar falun és ott próbálna kiállni a magyargyűlölő hörgéseivel egy szép nyári estén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!