Ki gyalázott meg egy keresztény templomot Magyarországon?

2020. július 06. 15:08

Ők tálalták ezen az érdekes módon azt, hogy egy magyar állampolgárnak nem tetszett Horthy Miklós szobra.

2020. július 06. 15:08
Föld S. Péter
Hírklikk

„»Feladta magát a rendőrségen az a nő, aki pénteken vörös festékkel öntötte le a fővárosi Szabadság téren található Horthy-szobrot. A 45 éves nőt a rendőrség rongálás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki. A rongáló közösségi oldalán büszkén vállalta tettét. Horthy Miklós mellszobrát 2013-ban avatták fel a Hazatérés temploma előterében. A templom lelkipásztora elmondta: a rongálás elsősorban a Horthy szoborra irányult, de valójában ezzel egy keresztény templomot gyalázott meg az elkövető.«

Az idézett szöveg a mindig igazat mondó, hazugságra, csúsztatásra sohasem vetemedő Hír TV oldaláról való. Ők tálalták ezen az érdekes módon azt, hogy egy magyar állampolgárnak nem tetszett Horthy Miklós szobra, valamint az a szerecsenmosdatás és újraélesztett kultusz, amely a kormány alig titkolt jóváhagyásával a néhai kormányzóval kapcsolatban érzékelhető.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dick52
2020. július 08. 08:49
Teljesen mindegy, hogy kedd van vagy péntek netán hétfő ez az ember egyfolytában hülye! ( És ezzel együtt, egyfolytában primitív )
EMM195
2020. július 08. 07:22
Nekem te nem tetszel, mocskos kis szarházi. Akkor most leönthetlek szarral? A lakásodat felgyújthatom?
Dorset Naga
2020. július 07. 19:29
De megtekerném a porszívódat.
alphaville
2020. július 07. 18:44
Vén szar kommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!