Ez pusztítás

2020. július 20. 17:46

Ez nem temetés, ez nem megismerés és emlékezés.

2020. július 20. 17:46
Szerencsés D. Márton
Facebook

„Másodpercekkel Bogdán László halálhíre után már szupercellaként tombolta, adta ki magát a közösségi médiában a szokásos konzumidióta reflex: 

a morális önigazolás (a legundoritóbb és leghitványabb ebben a posztmodern tömegjelenségben az, hogy senki sem lett rá felszólítva, mégis görcsösen tisztának és jónak mutatja, hazudja magát mindenki, illetve: a »jó« politikai szinonímájának makulátlan egyenruhájában akar kimasírozni).

Pavlov kóborkutyái kiszagolták a temetetlen halottat és falkaként vonyítottak, marakodtak a gőzölgő hús felett. Mindenki tépett belőle még egy akkora darabot amekorrára csak nyitni tudta a pofáját. Miután megtöltötték a beleiket hirtelen csend lett. A falka elvonult, de megjelentek a sakálok és más dögevők. Ahogyan a biológiai hierarchia azt beléjük kódolta. Ezek felnyalták, amit még lehetett. Végül a avarszint rovarai és a hideg, fekete föld fogadta be a megmaradt, széthordott csontokat. 

Soha többé meg nem tudja senki emberfia, hogy ki hullott el itt, mit tett és miért volt fontos. A "magyar közélet" tömegsírjában a zuhanás örök.

(Mert) Ez nem temetés, ez nem megismerés és emlékezés.

Ez pusztítás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. július 21. 07:08
"Virrasztással egybekötött közös imádkozást és emlékezést tartanak a tragikus körülmények között elhunyt Bogdán László lelki üdvéért az ismert roma polgármester családi házánál csütörtök este a Baranya megyei Cserdiben - tájékoztatta a család a RomNet-et. A portál azt közölte, Bogdán László gyászszertartását megelőző este, a barátok, tisztelők a családtagokkal közösen csütörtök este 19 órától Cserdiben a Fő út 66. szám alatti háznál emlékezhetnek az országosan ismert polgármesterre, imádkozhatnak az elhunytért, és gyújthatnak mécsest emlékére. Bogdán László temetésére 2020. július 24-én pénteken délelőtt 11 órakor Cserdiben, a falu temetőjében kerül sor. A temető címe: Cserdi, Fő utca 59, közölte a RomNET. A gyászszertartást megelőzően pénteken, 10 órától a Baranya megyei település polgármesteri hivatala mögötti téren misét celebrálnak Bogdán László lelki üdvéért, majd a katolikus gyászszertartást követően a családtagok közösségi megemlékezést tartanak, melyen a felkért barátok mondanak beszédet. Bogdánt cigány szokás szerint zeneszóval kísérik utolsó útjára, és a most készülő kriptájában alhatja majd örök álmát." https://index.hu/belfold/2020/07/21/bogdan_laszlo_virrasztas_cserdi_gyasz/
annamanna
2020. július 21. 04:03
Ennyire mocskos, okádék, undorító, férges, aljas szöveget rég olvastam, a pokolból gőzölög fel ennek a reteknek a lelke. El van kárhozva, aki így ír.
kisgul
2020. július 20. 18:43
Azt hiszem utolsó riportját a klub rádió reggeli műsorának adta, és hiába akartak kicsikarni belőle valami orbánozást, nem sikerült!
ezavéleményem
2020. július 20. 18:21
Ebben is gyurcsány volt a legocsmányabb. Álszent, idióta majom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!