Egy kis kommunikációs gyorstalpaló, hogy kell kifordítani a valóságot

2020. július 21. 11:19

Ilyen a „független, objektív” tájékoztatás.

2020. július 21. 11:19
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Bemutatom a működést, linkek nélkül, csak egy kis kommunikációs gyorstalpaló, hogy kell kifordítani a valóságot.
Tények egymás után:

  •  Készült egy felmérés egy gyerektáborban, anonim, a szülők hozzájárulásával.
  •  Sok médium cikkeket írt egy volt pedagógusi szakszervezeti vezetőre hivatkozva, hogy a szülőket osztályoztatják a gyerekekkel és adatokat gyűjtenek. A cikk végén ott van ugyan a cáfolat, hogy ez egy teljesen legális kutatás, minden engedéllyel, de a cikk végét nem olvassa el senki. Tehát marad egy hazugság és annak habosítása mindenhol.
  •  Van olyan cikk is, ahol rólam is szól egy bekezdés (bár nekem kizárólag annyi közöm az egészhez, hogy anyukám nevét viseli az intézet). Állítások rólam: a NER adott nekem alapítványokat. Na most, egy alapítványban vagyok benne, a Három Királyfi Alapítványban, amit a férjem alapított, azóta is évi sokmillió forinttal támogatva a munkánkat. Én pedig ingyen, önkéntesen vezetem 8 éve! A férjem teljesen maga felépített egy vállalkozást, egy jó ötletet valósított meg, semmi köze a nerhez.
  • Az alapítványnak egyébként ötpárti támogatása van.
  • Azt is írja, hogy balatoni panziók hirdetik a nevem és azt sejteti, hogy erre is honnan van a pénz? Egy: nincsenek panzióink, egy borászatunk van, a férjem finanszírozza. 10 évig volt veszteséges és most végre kitermeli a benne dolgozók bérét és valamennyi nyereséget. Ezen kívül van egy kiadó házunk.
  • Az csak a viccek vicce, hogy a szerző Biszkut sajnálja....
  • Igazából azt gondoltam nem írok erről, de azért írtam mégis, hogy ilyen a »független, objektív« tájékoztatás.
  • Ezért szeretem jobban az origót, mint az indexet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2020. július 22. 07:16
Skrabski működése rejtély. Alapítványok, összefogás, naivitás a rendszer napsugaras oldaláról. A jogállam pusztulása, a NER-bírók, "Mészáros Lőrinc" mintha nem is létezne. Egészen elképesztő, és láthatóan tényleg úgy gondolja, hogy minden OK, és Biszku a legnagyobb probléma.
998877
2020. július 21. 15:06
Szuper vagy Fruzsina, ballibsi moslékok már csak ilyen gerinctelenek.
mustarharmas
2020. július 21. 14:24
Hajrá Fruzsina, ne foglalkozz a seggfejekkel! Légy édesanyádhoz méltóan, hasznos, értékes, tisztességes....a nyomorultakkal ne foglalkozz!
olajfa1
2020. július 21. 13:05
Az ál-liberálbilsi fasiszták "független objektív" HAZUDOZÁSSAL bombázzák a közéletet reggel, éjjel, meg este!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!