A nemzetáruló idegenek

2020. július 24. 07:27

Egy jobb és igazságosabb világban Gyurcsány Ferenc maximum a történelemkönyvek apró betűs részében szerepelhetne elrettentő példaként.

2020. július 24. 07:27
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Van az a mondás, hogy a pofátlanságnak nincsen határa. Nagy igazság ez, és szlogennek sem lenne utolsó, amennyiben Gyurcsány Ferencről és DK-s szektájáról beszélünk.

Ugyanis az ő esetükben ez a mondás tökéletesen lefedi a tevékenységük lényegét. Egy jobb és igazságosabb világban Gyurcsány Ferenc maximum a történelemkönyvek apró betűs részében szerepelhetne elrettentő példaként, nem pedig az aktív közélet tagjaként. Ám ki tudja, miért, nekünk továbbra is el kell viselnünk őt, így muszáj beszélnünk róla. Mert sokkal rosszabb lenne, ha csak hallgatnánk.

Az igazmondásról kevésbé ismert Fletó egy dologban legalább következetes tud maradni: a nemzetárulásban. Ezt csinálta akkor is, amikor kormányon volt, és demokratikusan szemeket lövetett ki, és akkor is, amikor létrehozta nemzetgyűlölő szektáját, és magasabb szintre léphetett. Már ami a magyarok iránti gyűlölet intézményesítését je­lenti. Meg kell hagyni, az embereit jól választja meg: levitézlett bolsikból, fehér heteroszexuális keresztényeket gyűlölőkből, földön fetrengőkből, habzó szájjal kiabálókból és eszét vesztett kvízmesterekből nincs hiány. Ők azok, akiknek egyetlen pozitív gondolatuk vagy jó programjuk sem volt a párt 2011-es megalakulása óta. Igaz, előtte sem jeleskedtek az ország építésében, de legalább a látszatra adtak. Most azonban semmi másban nem érdekeltek, csak a nemzetünk elpusztításában és aprópénzért való kiárusításában az őket eltartóknak.

Éppen ezért konfliktusokat generálnak, hazugságokkal szórják tele a világot, és hergelik az embereket minden egyes megmozdulásukkal, miközben teli szájjal üvöltik, hogy a jobboldaliak tehetnek mindenről, és ők csak áldozatok. Dobrev Klára könnybe lábadt szemmel adja elő, hogy csak segíteni akar, ezért jelenti fel minden adandó alkalommal saját hazáját, ezért küzd nagy hangon az európai egyesült államokért, és ezért gyűlölködik naphosszat a férje is a neten. Orbánt el akarják takarítani, és mivel maguktól nem tudnak választást nyerni, így jöhet az aknamunka és a haza kiárusítása Brüsszelben. Csak a szokásos (liberál)bolsi tempó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. július 24. 15:00
Egy jobb világban te hol szerepelhetnél?
Rasdi
2020. július 24. 13:05
Sajnos ez a történelem. Az ilyen alakok és az "elit" egy része által megvezetett csőcselék. Arra az un. "elitre" mindig szükség van, hogy vezessék a csőcseléket.
56október
2020. július 24. 11:42
Az igazság egyszerű, belebonyolódni csak a hazugságba lehet. Dórika egyszerűen megírta az igazságot, és nem bonyolódott hazugságba. Na, libernyákok, ezt csináljátok utána!
Jason Bourne
2020. július 24. 09:34
"akiknek egyetlen pozitív gondolatuk vagy jó programjuk sem volt a párt 2011-es megalakulása óta" Ez mondjuk az egész széles ellenzékre elmondható. Csak az irigységre és az Orbán elleni gyűlöletre építenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!