Miért gyűlöli az ellenzék a Nemzeti Konzultációt?

2020. június 15. 18:35

A Nemzeti Konzultáció kérdései evidenciákat erősítettnek meg a választókkal.

2020. június 15. 18:35
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Már persze azon kívül, hogy mindent gyűlölnek, ami a jobboldalhoz kapcsolódik. A baloldali kormányok sosem akartak igazán kommunikálni az emberekkel, ugyanis pontosan tudták, hogy az nem vezetne jóra. A »Három hónap múlva csődbe visszük az országot, és azt szeretnénk megtudni öntől, hogy kitől vegyük el azt a pénzt, amit a nyugati bankoknak adunk, hogy továbbra is hatalmon maradhassunk és ők tovább fosztogathassák a magyar középosztályt?« – típusú kérdések elkedvetlenítenék a baloldali szavazókat, a jobboldaliakat meg egyenesen bosszantanák.

Abban persze teljesen igaza van a liberálisoknak, hogy a Nemzeti Konzultáció kérdései evidenciákat erősítettnek meg a választókkal. Csak azt felejtik el, hogy ők meg kormányzásuk idején folyamatosan ezekkel az evidenciákkal szemben cselekedtek, és most is azt ígérik minden megnyilvánulásukban, hogy ha véletlenül hatalomra kerülnek, akkor újra ezt fogják tenni.

Cseppet sem kedves ellenzékünk most is éppen azt ígéri nekünk, amit bő száz éve mindig, a határon túli magyarok magára hagyását, a meghunyászkodást mindenki előtt, aki elég nagy bunkónak látszik, legyen az oláh vagy elmebeteg, terrorista vagy kommunista. És persze minden külföldi, legyen az ideológia vagy nyers gazdasági érdek, feltétel nélküli kiszolgálását. Legújabban meg természetesen az Amerikában éppen zajló anarcholiberális forradalom importját ígérgetik, csak azt nem lengették még be, hogy nekünk majd kinek a lábát kell bűnbánóan csókolgatni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. június 16. 14:36
Inkább a 2.8 % -os nyugdíjemelés korrekciójáról küldhetnének értesítést. Az év első 5 hónapjának inflációja hivatalosan 3.56 %, az élelmiszerek áremelkedése minimum a duplája, háromszorosa. Ezzel a propagandával csak bosszantják a nyugdíjasokat, talán még a narancsködösök tudatáig is eljut végre ez a pofátlanság.
civis72
2020. június 16. 12:51
...egyszerű a válasz gyűlölnek mindent ami nem a mocskos eurokommunista fajtájuktól származik
Emmanuel Goldstein
2020. június 16. 10:19
Minden épeszű ember gyűlöli azt, ha a közpénzt értelmetlen dolgokra pazarolják.
zolizolizoltan
2020. június 16. 09:58
A konzultációs kérdéseket jobbára a Fidesz simpatizánsai küldik vissza, ezért szerintem az igazi célja a tábor nagyságának a felmérése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!