Hiába tagadja a Fidesz a cigánybűnözést

2020. június 05. 13:20

Attól még az létezik.

2020. június 05. 13:20
Dúró Dóra
MTI-OS

„Hiába tagadja a cigánybűnözés létét a Fidesz államtitkára, attól még az nem szűnik meg, mert az elmúlt tíz évben sem védték meg a tisztességes magyar embereket. A Mi Hazánk szerint erről beszélni egyáltalán nem rasszizmus, hanem a megoldás felé vezető út, a liberálisoknak való megfelelési kényszer ellenben szégyenteljes és téves. Kovács Zoltánnak bocsánatot kell kérnie azért, mert elítélendő, szélsőjobboldali csoportnak nevezte azokat, akik a Deák téren a közösségük tagjaira emlékeztek, őket gyászolták.

A Deák téri gyilkosság és a gyöngyöspatai kártérítés ügye után még azzal hencegni a kormány részéről, hogy betiltották a Magyar Gárdát, arról tanúskodik, hogy a fogalmuk sincs a valóságról: cigánybűnözés igenis létezik, a gárdistákat nem vegzálni kellene még 2020-ban is, hanem állami keretek között megteremteni a lehetőségét egy ilyen szervezet működésének, Gyöngyöspatán pedig valójában a magyarokat érte hátrány, így a kártérítés is nekik járna.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is, az integráció mindenáron való erőltetése megbukott, az erre költött pénzeket kidobtuk az ablakon, így ennek finanszírozását le kell állítani.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese, független országgyűlési képviselő”

(MTI-OS)

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2020. június 06. 08:06
Dórácska! A Jobbik is így kezdte. Csináltak/csináltatok egy gárdamasírozást Gypatán, aztán ott hagyták/hagytátok őket a szarban. A Fidesz a lehetőségeken belül mindent megtesz a rendezésre, ne őket baszkuráld, hanem a libsi háttérhatalmat. Lehet, h ahhoz nincs merszed. Vona Gabika is ezért választotta inkább a cukisodást, meg a Spinóza-házat.
gonterl
2020. június 06. 07:43
Vannak bűnöző cigányok, és vannak bűnöző, nem cigányok. A bűnözésről érdemes beszélni, különösen annak kiváltó okairól, és az okok megszüntetésének a lehetőségeiről. Az okok megszüntetésével elérhető anyagi és erkölcsi eredményekről.
BőröndÖdön
2020. június 05. 19:22
Ez a szerencsétlen mikor tűnik már el a süllyesztőben....?
nempolitizálok
2020. június 05. 18:39
Tagadja? Nézzen be az ilyen a sittre. Egyébként cigánybűnözésnek jellemzően cigányok által elkövetett bűnöket nevezik. A bűntények zöme ilyen, ezért is ennyire felülreprenzeltáltak a sitten. Azt szokták mondani, a fehérgalléros bűnözés nem cigány, pedig az is inkább rájuk jellemző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!