Féltik a hálózat hegemóniáját

2020. június 20. 08:36

Eltűnt történészek listája bolyong a neten, mert akik aláírtak Romsicsnak, azokat mind elvitte a prikulics.

2020. június 20. 08:36
Szakács Árpád
Magyar Nemzet

„Megtámadtam Romsics Ignácot! – ezt olvasom, hallom ezer helyről napok óta. Azóta emiatt beborult az ég, dörög és villámlik, szakadatlanul esik az eső. Pedig nekem semmi bajom a professzor úrral, soha életemben nem találkoztam vele, munkásságát nagyjából ismerem, jó egészséget kívánok neki, írjon még sok könyvet, engem nem zavar.

Azon viszont elcsodálkoztam, hogy a Népszavában megjelent opuszában Tria­non kapcsán nemhogy kizárja a szabadkőművesek tevékenységét, hanem egyszerűen mesének tartja még a feltételezést is. Erről írtam egy publicisztikát a Magyar Nemzetbe, amiben pár zsurnalisztikai fogással próbáltam több-kevesebb sikerrel felhívni a figyelmet a helyzet összetettségére, olyan tényezőkre, amelyek bonyolultságuknál fogva más színben tüntetik fel a professzor úr kinyilatkoztatását, így az nem biztos, hogy belefér az »örök igazságok« tárába.

Az esetből kis híján nemzeti gyász kerekedett. Sőt kinyíltak az alvilág kapui, ahonnan velem az élen csúnya lidércek balliberális történészeket vittek le a mélybe. Ó, egek ura, segíts! Azóta az eltűnt történészek listája bolyong a neten, mert akik aláírtak Romsicsnak, azokat mind elvitte a prikulics.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 22. 12:24
Szakács Árpád az orbánista újságírás Győzikéje.
basisolder
2020. június 22. 11:16
A tudatlan, vagy pontosabban félművelt emberek ódiuma az összeesküvés elmélet, amit általában tudatosan, elég okos emberek irányítanak a saját érdekükbe, oldal függetlenül! Vérvád, Cion bölcseinek jegyzőkönyvei, szabadkőműves összeesküvés, Magyar Közösség, Bokor, Actio Chatolica, Opus Dei, stb.! Szakácsról meg annyit, a stílus maga az ember, újságírói stílusa a személyeskedés-mocskolódás!
mucsay
2020. június 21. 21:45
vagy a demetertől vmi megbízást
mucsay
2020. június 21. 21:44
érdekes lesz, kik kapnak ösztöndíjat az mcc-től
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!