A budai turulszobrot is megvédjük!

2020. június 26. 18:11

Magyarországon nem fognak hősi szobrokat döntögetni a felforgatók.

2020. június 26. 18:11
Novák Előd
Facebook

„Világszerte divat lett az európai, fehér ember történelmének átírása, dicső múltja emlékeinek elpusztítása. A Mi Hazánk nem fogja hagyni, hogy Magyarországon is hősi szobrokat döntsenek le a felforgatók. Bár Pokorni Zoltán fideszes polgármester is uszít ellene, de a budai turulszobrot is megvédjük!

Ami Pokornit illeti: polgármester elődje, Mitnyan György állította fel a szobrot, míg Pokorni már a nagyszabású avatóünnepséget is bojkottálta helyi országgyűlési képviselőként (persze a pár nappal korábban pár száz méterre avatott, n+1-edik holoemlékmű avatásán részt vett).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2020. június 27. 16:08
Ez a kisdobos ment neki vésővel kalapáccsal a sarló-kalapácsnak..
aser
2020. június 27. 15:10
"divat lett az európai, fehér ember történelmének átírása, dicső múltja emlékeinek elpusztítása. A .............. nem fogja hagyni, hogy Magyarországon is hősi szobrokat döntsenek le" Én sem hagyom,hogy a nyilas tömeggyilkosok,Magyarország kirablói és lerombolói emléke feledésbe merüljön! Hősi Emlékmű,csak a HŐSÖKNEK jár! 1947. évi XVIII. törvény a Párisban 1947. évi február hó 10. napján kelt békeszerződés becikkelyezése tárgyában II. RÉSZ 4. Cikk Magyarország, amely a Fegyverszüneti Egyezmény értelmében intézkedett magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai avagy katonai színezetű szervezetnek, valamint minden olyan szervezetnek feloszlatása iránt, amely az Egyesült Nemzetekkel szemben ellenséges propagandát, ideértve a revizionista propagandát, fejt ki, a jövőben nem engedi meg olyan e fajta szervezeteknek fennállását és működését, amelyeknek célja az, hogy megfossza a népet demokratikus jogaitól.
Robur
2020. június 27. 14:01
A nyilas patkányok neked hősök, te féreg?
Ügyek
2020. június 26. 23:22
XVIII. XIX. században kialakul két fogalmi kör. Az egyik neve, hogy honfoglalás, Magyar krónikák honfoglalásról soha nem beszélnek. Az ókor óta minden hódító nép a Kárpát medencében akart tanyát ütni. A Kárpát medencét egybe egyetlen nép tudta megtartani. Szkítának hívták, Hunnak nevezték és magyarnak mondják. A rómaiak az első század valamelyik évtizedétől 373-ig éltek a Dunántúlon. A török is csak ezt belső területet tudta elfoglalni. Csak három részre szakad az ország, Trianon több részre szakítja az országot. Két szempont ütközik, az egyik a teljességet ,egybelátás, képviseli a másik a ,részlegességet, darabol mindent, mert nem lát egybe semmit. A világtörténelem eltelt 2015 esztendejének legnagyobb szabású eseménye, az egész emberiség és földtörténet szempontjából lényeges Árpád vezér nem elfoglalja, hanem visszafoglalja, nem szerzi, hanem visszaszerzi az országot. Mert az országot minden külföldi szerző, legyen az perzsa krónikás (magyarok vagyis hunok), legyen az arab író ,magyarok vagyis hunok, legyen az nyugat európai szerzetes kolostornak a lakója ,magyarok vagyis hunoknak, nevezi! Van e olyan nép melynek ennyire jól dokumentált a történelme? Nincs, mert legtöbb ország még nem létezik! Minden körülöttünk lévő ország a mi történelmünkből építkezik. XVIII. században téves német tükörfordítás miatt mondták, honfoglalás és ezzel párhuzamba bevezetik az Árpádház megnevezést. Ma már történelmi tény, hogy nem Árpáddal jöttbe az első magyar. István nem alapított államot, mert Géza is egy államnak volt a feje Taksony is egy államnak volt a feje. Árpád magyarjai ereklyetartó mell keresztel temetkeztek. Tiszabezdédi tarsolylemezen kereszt van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!