Parászka Boróka, a bennszülött-gyűlölő

2020. május 09. 20:32

Kutyából nem lesz szalonna, tehát egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy Parászka Boróka, a hírhedt erdélyi újságíró nem támogatta a nemzeti régióról szóló európai polgári kezdeményezést. De, hogy ezzel valaki egyenesen kérkedik, sőt, a morál ormairól prédikálva világosítja fel tévedésükről a hídon toporgó vakokat, vagyis a jóérzésű aláírókat, az már visszatetsző, sőt undorító dolog.

2020. május 09. 20:32
Pataki Tamás
Magyar Nemzet

„Kutyából nem lesz szalonna, tehát egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy Parászka Boróka, a hírhedt erdélyi újságíró nem támogatta a nemzeti régióról szóló európai polgári kezdeményezést. De, hogy ezzel valaki egyenesen kérkedik, sőt, a morál ormairól prédikálva világosítja fel tévedésükről a hídon toporgó vakokat, vagyis a jóérzésű aláírókat, az már visszatetsző, sőt undorító dolog.

Persze tudom, hogy ő függetlenobjektív, különutas újságíró, azt is tudom, hogy nem a nyolcadik utas, hisz az közismerten a halál. Pedig, ha valaki nem akar egy nemzet része lenni, az az illető magánügye, kár ezt kirakni az ablakba, kár ezzel a többieket fárasztani."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. május 11. 12:28
Ismerős ez a típus: öngyűlölőknek hívják őket.
vizesnyolcas
2020. május 10. 16:47
Itthon a DK környéke, meg egy sor szürkeállomány (mezei diplomástól egyetemi professzorig) pont ilyen, mint ez a boróka. Ezerrel nyomják a kommentjeikben, meg a faszbukos bejegyzéseikben, hogy az erdélyi magyarok, székelyek márpedig románok (sőt, az OV által megvásárolt románok), merthogy Romániában adóznak. Bezzeg az ő - nem elcsatolás, hanem saját elhatározás alapján - 15 éve Angliában/Németországban/Skandináviában... adózó rokonaik, azok mind magyarok.
mokány
2020. május 10. 11:40
"... a víz szalad, / A kő marad..."
atila68
2020. május 10. 11:14
Prohászka Bogyóka a magyarországi momentánosok, anarcholiberál posztmarxisták erdélyi megfelelője. Abból él, hogy rombol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!