Mire jó az Isztambuli Egyezmény: telefonos energiaküldés a zuhanyon át

2020. május 21. 14:59

Amennyiben mégis igazuk lenne a fasisztáknak, és létezne férfi és nő, akkor az erőszakot mindig a férfiak követnék el a nők ellen.

2020. május 21. 14:59
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„»Van, aki a fürdőbe bezárkózva suttogva kér segítséget« címmel jelent meg egy írás az Index hasábjain. Nehéz lenne a műfaját tekintve besorolni, mert az Isztambuli Egyezmény feletti gyászbeszéden és az ügyben illetékes szokásos Soros-szervezet (a beszédes nevű »NANE«) reklámozásán túl végig érezteti az a liberális alapdogmát is, hogy a kapcsolati erőszak az mindig nők elleni. (Miközben nem felejtjük el, hogy valójában nincs is olyan, hogy »nő« meg »férfi«, de most ilyenkor van, már csak pedagógiai okokból is. Csak egyébként nincs.)

Tehát összefoglalva: amennyiben mégis igazuk lenne a fasisztáknak, és létezne férfi és nő, akkor az erőszakot mindig a férfiak követnék el a nők ellen. Erre a cikk rögtön hoz is néhány példát, amelyet a teljesség igénye nélkül érdemes idézni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisstraszi
2020. május 21. 19:33
Félreértés ne essék, szerintem a teljes kormány dilettáns és börtönbe való, de most az egyszer jól döntöttek. Mindegy hogy hányszor olvasom el az egyezmény angolul vagy magyarul, egyszerűen megbélyegzi a férfiakat.
zakar zoltán béla
2020. május 21. 15:28
Klozetthérium Paper Patologigantoknak Alvázukra
Nehidd El
2020. május 21. 15:25
Elolvastam az eredeti cikket, nagyon megérte. "Emlékszünk még a szegény tavalyi román stoppos lány esetére? Őt is azután darabolták fel, hogy segítséget kért... pedig az aztán egy elég világos és egyértelmű történet volt. (Fontos megjegyezni, hogy Románia aláírta az Isztambuli Egyezményt, csak a kislányt feldaraboló román férfit nem értesítették róla külön.)" 10/10 Az írás végén pedig ott a fő üzenet, amit mindig szem előtt kell tartanunk, és amit Semjén még szebben fogalmazott instant klasszikusában: "Amiben egyetértünk a balliberálisokkal, az az, hogy mindketten meg akarjuk akadályozni a családon belüli erőszakot. A különbség az, hogy mi az erőszakot akarjuk megszüntetni ők pedig - ennek ürügyén - a családot."
Berecskereki
2020. május 21. 15:17
Lehet, hogy ők is férfiak voltak? - halálra szúrta férjét házukban egy tokodi nő, - egy nő és egy férfi összeveszett egy gödöllői lakásban, a nő halálra késelte a férfit, - ágyhoz kötözte, majd többször mellkason szúrta szeretőjét, három gyerekének apját egy gödöllői nő, - saját egyéves kislányát ölte meg egy budapesti nő, - otthonukban ölte meg anyját egy mogyoródi nő. Ki mondja meg ebben a nagy gender felfordulásban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!