Mészáros István! Köpjél föl, és állj alá!

2020. május 10. 13:43

Az egykori Új Magyar Gárda főkapitánya, jobbkezévé vált a Momentumos polgármesternek.

2020. május 10. 13:43
Vadhajtások
vadhajtasok.hu

„Jó tapasztalatokkal kezdte meg működését az újranyitott bajai piac: május 8-án, pénteken reggel-délelőtt az új rendelkezések értelmében az idős korúak mehettek vásárolni az új piactérre és a kínai üzlet előtt kialakított árusító helyekre,– indítja cikkét Baja honlapja. Nagyon örülnek sokan a pénteki nyitásnak, bár ez váratlanul érte a kereskedőket, de azt gondolom, néhány hét alatt elfogadottá válik a pénteki nap – mondta Mészáros István piacvezető a lapnak, aki nem tudott úgy végigmenni a sorok között, hogy minden lépésnél meg ne állítsák egy-egy kérdéssel.

Eddig nem is lenne érdekes a bajai piac új piacvezetőjének a neve. De, úgy már talán érdekesebb, hogy mi és olvasóink is jártasak a Jobbik régi köreiben és az akkor még hazafiasnak hitt körökben. Természetesen rengeteg sok jó hazafi volt akkor még, mondjuk a Magyar Gárdában is. És itt el is érkeztünk a fenti történetben a csavarhoz. Mészáros István a bajai piac új vezetője, megegyezik azzal a Mészáros Istvánnal, aki 2015-ben nem más volt még, mint az Új Magyar Gárdának a főkapitánya. Miért ért célba az ilyen hazaáruló Mészáros? 

30 ezüstért adta el a lelkét, és információink szerint, mára már az egykori Új Magyar Gárda főkapitánya, jobbkezévé vált a Momentumos polgármesternek. Kapott egy kis alamizsnát is, mint látható. Piacvezető lehet Baján. [...] Mészáros! Köpjél föl, és állj alá!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. május 11. 00:40
Segglik (ex-Jobbik) - a piacvezető hazaáruló.
Robur
2020. május 11. 00:18
Megszólaltak a fidesz csicska faszpajtások.
nyugalom
2020. május 10. 19:27
Egyek ezek, szel es steimetz is ugyanazt olvasta fel! Ezek nem magyarok, kunbelak, aprok, stb,
Burmin
2020. május 10. 19:14
Tunya úr mit szól mindehhez ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!