Koncz Zsuzsa, a rettenthetetlen

2020. május 18. 15:46

Koncz Zsuzsáról nem épp az jut az ember eszébe, hogy ő a Kádár-korszak harcos ellenzékije lett volna.

2020. május 18. 15:46
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Origo

„Koncz Zsuzsában a Kádár-korszak emlékei élednek újjá mostanában. Akkor a »távolból figyelt«, Gyurcsány alatt inkább hallgatott, most rendőrállamot kiált. Hiába, ilyen egy igazi demokrata.

Olvasom, amit az énekesnő a rémhírterjesztők miatti eljárások elindítása kapcsán a hirklikk.hu-nak mondott. »Már elég régóta ilyen korban élünk, csak épp a hajnali letartóztatások hiányoztak...szóval nem volt ennyire nyílt, csak eddig nem volt róla – úgymond – papírunk. A jelbeszéd-szindróma régóta újra érvényes, csak törvény nem volt róla. Vagy, hogy aktuálisak legyünk, rendelet nem született arról, hogy jobb, ha befogjuk.« Aztán: »A rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban.«

Különös, hogy Koncz Zsuzsáról nem épp az jut az ember eszébe, hogy ő a Kádár-korszak harcos ellenzékije lett volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 392 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lelánczi
2020. május 22. 13:28
Csak azt nem értem, ha Koncz Zsuzsa ennyire kiment a divatból, akkor mért tölti meg még mindig zsúfolásig a koncerttermeket. És mért baj az, hogy van véleménye?
koronaszepe
2020. május 20. 18:21
Egyem a szívét... https://magyarnarancs.hu/data/cikk/9/30/99/cikk_93099/maga_top_story_lead.jpg
koronaszepe
2020. május 20. 17:17
https://www.youtube.com/watch?v=32RXl9UgrHg https://www.youtube.com/watch?v=F2EmzbPkSIE https://www.youtube.com/watch?v=5bdLbtYX3aw
lelánczi
2020. május 20. 13:30
Bocsesz, itt az ajánlat, (az igaz szívű magyaroknak): https://youtu.be/EtKp0yHYa1I
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!