Igenis van ...bűnözés!

2020. május 24. 14:45

Elég volt!

2020. május 24. 14:45
Novák Előd
Facebook

„IGENIS VAN ...BŰNÖZÉS! Már Budapest szívében is lincselt, gyilkolt a túlerőben lévő horda, ezzel a késsel támadva a fegyvertelen magyarokra, a földön fekvőt is rugdosva és szúrva.

Karácsony Gergely lapít, a kormány szerint két hét alatt rendet tettek, ez a gyilkos pedig 35 évesen szabadulhat a wellness börtönből (közben meggazdagodva a strasbourgi kártérítésekből), s folytathatja.

Ezért is követel a Mi Hazánk Mozgalom inkább pl. szibériai bérrabtartást, valamint a strasbourgi bíróság joghatósága alóli kilépésünket! Szolidaritásunknak, tiltakozásunknak és követeléseinknek pedig utcai megmozduláson is hangot fogunk adni jövő héten, részletek hamarosan.

Elég volt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. május 25. 07:11
A sorkötelezettséget kellene visszaállítani, ahol az ilyen serdülő legénykéket megtanítanák kesztyűbe dudálni. Utána jöhetne csak a választójog, a jogosítványszerzés, a nagykorúság, a felnőtt állampolgárkénti elismerés, annak minden előnyével és kötelezettségével. No meg a Btk.-t sem ártana szigorítani, valamint ezeket az érzékenyített komcsi bírókat nyugdíjaztatni.
llni55
2020. május 25. 07:01
Előzetesben vagy szabadlábon védekezhet a tettes, kedves Bíróság?
Robur
2020. május 24. 21:27
Emőke, megint előbújtál a patkány lyukból?
BőröndÖdön
2020. május 24. 20:40
Előd,ha a Tomcat újra pofán vág,akkor hol fogsz pityeregni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!