Egy petymeg, meg egy petymeg, az hány petymeg?

2020. május 24. 15:54

Hát valahogy így vagyunk a magyar kormány számaival is, amikor azok megvédéséről beszél.

2020. május 24. 15:54
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

„Egy régi vicc jut az eszembe. – Egy petymeg, meg egy petymeg, az hány petymeg? – hangzik a kérdés. – Hát az két petymeg – így a bizonytalan válasz. – Tévedés: az tizenhárom petymeg, mert a petymegeket másként számolják.

Hát valahogy így vagyunk a magyar kormány számaival is, amikor azok megvédéséről beszél. Végigzúgott a teljes jobboldali sajtón – félezer termék – Szijjártó Péter nyilatkozata. A vírus alatt feltűnően aktívvá vált külügy- és külgazdasági miniszter néhány napja éppen a versenyképességi program támogatói aláírását ejtette meg, amikor kijelentette: Magyarország sikeresen túljutott a járvány kezelésén, így most már a munkahelyek megtartásáról kell gondoskodni, hiszen a járvány előtti foglalkoztatási csúcsnak is köszönhető, hogy a magyar gazdaság megerősödve nézhet szembe a válsággal. A kormány ehhez azzal járul hozzá, hogy az uniós korlátozások feloldását kihasználva, jelentősen emeli a beruházások támogatási arányát. Ha a magyar cégek megragadják a rendkívüli lehetőséget, az átalakuló versenyhelyzet nyerteseivé válhatnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2020. május 24. 19:15
Német Péther genetikusan uralkodó típus.
Berecskereki
2020. május 24. 19:10
Németh Péter egy petymeg. A leírása itt olvasható. https://hu.wikipedia.org/wiki/Petymeg
tóth mária
2020. május 24. 18:40
Sz@r alak, szánalmas, vén lökött alak!
puszika
2020. május 24. 18:33
Nem kell azokat védeni Németh elvtárs!4 Bizonyítják a jó és eredményes munkát maguktól is. Ez nem egy Mszp.szdsz kormány ahol minden intézkedés mellé használati utasítást is adtak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!