Dübörög a bíróbűnözés!

2020. május 13. 09:07

Százmilliót ítéltek meg a tanárverő gyöngyöspataiaknak!

2020. május 13. 09:07
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Elfogytak a jelzők, melyekkel hűen minősíthetnénk, hogy a Kúria tegnap helybenhagyta a gyöngyöspatai »szegregációs« ítéletet. Százmillió forintot kell kifizetni olyan figuráknak, akik évekig terrorizálták a társaikat, verték a tanáraikat. A Kúria döntése nem pusztán az igazság, a jog, a rend arcon köpése – hanem az egész ország megszégyenítése. A bíróbűnözés elviselhetetlen méreteket öltött, gátat kell neki szabni! És meg kell akadályozni, hogy Soros terroristasejtjei további ilyen kamuperekkel szítsanak polgárháborús hangulatot, ássák alá hazánk nemzetbiztonságát!

A Kúria tegnap helybenhagyta a néhány hónappal ezelőtti jogerős ítéletet, így 60 gyöngyöspatai diák családja összesen százmillió forintot tehet zsebre, mert állítólag »szegregálták« őket 2004 és 2011 között a Nekcsei Demeter Általános Iskolában. »Szegregáció« alatt azt kell érteni, hogy felzárkóztató osztályokba tették őket, mert bűn rosszak voltak, terrorizálták a többieket és a tanárokat, továbbá buták is voltak, mint a föld. Az elkülönítettek között voltak nem cigányok is, szóval nem származási alapú volt az intézkedés. Egyszerűen le kellett őket választani, különben a jámbor, tanulni vágyó fiatalokat húzták volna vissza.

Akinek voltak ilyen sajátságosan viselkedő osztálytársai (miként e sorok írójának), az valószínűleg tudja, mire célzok. Elég egy-két ilyen rettenetes kölök az osztályba, és a tanóráknak annyi. A kezelhetetlen dúvadakat – származásuktól függetlenül – igenis le kell választani a szelíd többségről, szegregálni kell, képességeiknek megfelelő módon kell őket tanítani, kezelni, még ha idióta liberális »oktatási szakértők« hada hajtogatja évtizedek óta, hogy a szegregáció maga a nácizmus. Hát nem, az elkülönített, speciális oktatás nem nácizmus, hanem maga a józan ész, a normalitás, a valóság ismeretéből szerzett tapasztalat. (A liberális ezektől mind falra mászik. Mert a liberális nem »integrált« iskolába járt, s a kölkét – ha van – sem olyanba fogja íratni, mert annyira azért nem hülye. Csak gonosz.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
taIán2
2020. május 13. 19:03
"Dübörög a bíróbűnözés"? Ez rémhírterjesztésnek tűnik nekem. Hahó, rendőrség!
BőröndÖdön
2020. május 13. 16:05
Igazi prosti srácok stílus....de hol van László Petra?! :(
OberEnnsinnen
2020. május 13. 14:15
helyesen: a bíróságok mozgatásával tudnak olyan légkört teremteni,
nyugalom
2020. május 13. 13:03
A kuria donteshozoinak az osszes kolyket oda kuldeni, egy evet lehuzatni mellettuk kotelezoen,! Ezeknek fogalmuk sincs, hogy mirol dontottek! Gazemberek! Tegyek mar kozze a nevuket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!