A Párbeszéd nevű pártnál elmentek otthonról

2020. május 08. 19:44

És ez nem demokráciagyűlölet.

2020. május 08. 19:44
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Úgy gondolom, hogy ha egy országgyűlési képviselő az Alaptörvényben biztosított jogával élve – az Országgyűlésen keresztül – hivatalos kérdést tesz fel a Kormánynak, akkor azt illene érthetően és viszonylag helyesen megírnia. A Párbeszéd szerint ez nőgyűlölet. A Párbeszéd nevű pártnál elmentek otthonról – s ez nem demokráciagyűlölet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2020. május 09. 11:15
,,Párbeszéd nevű pártnál elmentek otthonról,, Mikor voltak otthon? Semmikor.
Akitlosz
2020. május 09. 01:42
A Párbeszédnek nincsen otthona. Az MSZP-nél lakik.
teljesenertelmetlen
2020. május 08. 22:00
Ez kezd hasonlítani az antiszemita kártyára!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))) Mint amikor Sorosról mondta a kormány, hogy egy aljas, gátlástalan, kártékony spekuláns. Erre az volt a válasz, hogy ANTISZEMITIZMUS! :))))))))))))))))))))))))) Bagóné is egy ostoba, műveletlen, ám végletekig agresszív politikus, amire az a válasz, hogy NŐGYŰLÖLET! Én a helyükben minden alkalommal, amikor kormánypárti női politikusokat támadnak, sikítófrászban törnék ki, hogy NŐGYŰLÖLET, és jót röhögnék rajtuk! Ugyanúgy bele kell tolni őket a saját kardjukba, mint a mítú esetében.
nemecsekerno_007
2020. május 08. 21:22
Közpénzből fizetett, semmirekellő bohócok. Már egyre ritkábban viccesek, így lassan el lehetne őket hajtani közmunkáta vagy a kékeres lófaszba. Erre az ellenzékre, ilyen formában már semmi szükség. Vér ciki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!