A Generalissimus és bennszülöttei – meg a kisebbségek

2020. május 15. 16:46

Ki tudja, milyen „nemzeti konzultációt” rittyentettek volna Gyöngyöspatából is, ha nem szól közbe a járvány.

2020. május 15. 16:46
Gusztos István
Hírklikk

„„A Fidesz 1994 óta a nemzet megosztására játszott. Úgy számoltak, nekik elég a politikailag aktív emberek (relatív) többségének támogatása. Hogy azt birtokolják, újra meg újra megcsonkítják, többségre és kisebbség(ek)re osztják a nemzetet, és egymásra uszítják annak egyes részeit: az állandósított gyűlölködésből merítik erejüket.

Amikor hatalomra kerültek, soha nem akartak a Magyar Köztársaság kormánya lenni – elég volt nekik az általuk megfizetett, megvadított, illetve félrevezetett, megfélemlített emberek támogatása. Hatalmuk a folyamatos ellenségképzésen, hecckampányokon alapul.

Ki tudja, milyen »nemzeti konzultációt« rittyentettek volna Gyöngyöspatából is, ha nem szól közbe a járvány. Még a migráncsozás és a sorosozás is csillapulni látszott, miközben a Generalissimus messze elől járva, harciasan nézett a jövőbe, mögötte tisztes távolban tudósok, professzorok, kiegyebek loholtak és loholnak, készségesen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. május 16. 17:41
Gusztos Pistikének nem tetszik a demokratikus jogállam. Vajon mit szeretne Gusztis Pistike, forradalmat?
Krupp Skya
2020. május 16. 14:11
Majd ha vissza fizette a kurva anyád a 3 milliárd hiányt amit csináltatok
toef36
2020. május 16. 12:50
Valószínű: "gusztostalant"! Ühüm...?
Kala pál
2020. május 16. 05:38
Én csak annyit mondok: autóztasson meg a kártérítésből szerzett jogosítvánnyal a Leonció!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!