Sivalkodó parkoltatók

2020. április 28. 07:28

Meg kell dicsérnünk Mágori képviselőt, amiért sivalkodást írt, és nem a konzervatív keresztény körökben bevett ajvékolást, mert akkor még a mostaninál is nagyobb tahóság lenne, amit elővezetett.

2020. április 28. 07:28
Föld S. Péter
168 Óra

„Jegyezzék meg jól Mágori András nevét, hallani fognak még róla. Mágori úr a Fidesz–KDNP makói és megyei képviselője, aki a napokban azzal kapcsolatban fejtette ki a véleményét, hogy kórházi ágyak tízezreit kell felszabadítaniuk az intézmények igazgatóinak, és ebből kifolyólag folyamatos ápolásra és gondozásra szoruló betegeket is kiebrudaltak.

Mágori képviselő, aki feltételezésünk szerint még sokra viheti a Fideszben, a makohirado.hu Facebook-oldalán fejtette ki nézeteit. »Nagyon sokan a kórházban parkoltatják a lábukról leesett idős hozzátartozójukat, azok sivalkodnak a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk.«

Meg kell dicsérnünk Mágori képviselőt, amiért sivalkodást írt, és nem a konzervatív keresztény körökben bevett ajvékolást, mert akkor még a mostaninál is nagyobb tahóság lenne, amit elővezetett. Persze, így sem piskóta ez a szégyenteljes szöveg, hiszen láthattuk a tévében – nem abban, amelyet Mágori képviselő pártja közpénzből üzemeltet –, hogy hány embernek okozott gondot, amikor nagypénteken közölték velük: nincs tovább ápolás, gondozás, rehabilitáció, az az ukáz, hogy a húsvétot követő kedden hazaadják a folyamatos ápolást igénylő rokont.

Mágori András előtt még nagy jövő áll. Normális üzemmenetben ez persze nem volna igaz, rendes, működő demokráciában a közélet közelébe sem engedik a hozzá hasonlókat, de ő a Fidesz–KDNP képviselője, rá más szabályok vonatkoznak, mint a közönséges földi halandókra. Az ő köreikben a hírhamisítás például nem kirúgást, hanem felfelé bukást eredményez, egészen a közmédia vezérigazgatói székéig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2020. április 28. 18:59
Az ajvékolásról ajvékoló be akarja tiltani az ajvékolást.
leveles
2020. április 28. 12:05
A zsidók ajvékolnak, a keresztyén ember sivalkodik, nem vagyunk egyvérből valók.
1000bocs
2020. április 28. 11:07
Ilyen egy igazi oknyomozó ÚJSÁGÍRÓ. Utánamegy, nyomoz, részleteket halmoz fel, átnézi, kontextusba helyezi a kijelentést, megvizsgálja annak valóságtartalmát. Ja, nem. Ez csupán egy sértődött, személyeskedő balos seggfej, akinek fizentek azért ha durcázik egy bekezdésnyit. Mondjuk erre bármelyik házmester képes, csak a balos szerkesztők tudják miért van az hogy kiválasztottaknak ezért fizetés is jár, a több tízezer hasonló pedig ugyanezt nyomja ingyen a kocsmában.
toef36
2020. április 28. 10:51
"Ájvékolni" Önök szoktak, mások meg kénytelenek meghallgatni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!