Parászkaságok

2020. április 28. 17:10

A korábban a csíki székelyeket sértegető Parászka legfőbb támaszának a stúdióvezető Szász Attila bizonyult.

2020. április 28. 17:10
Szentgyörgyi László
Pesti Srácok.hu

„Évek óta a marosvásárhelyi közszolgálati rádió magyar adása biztosít terepet Parászka Boróka közéleti ámokfutásának. A magyarországi balliberális sajtóorgánumok függetlenobjektív szerzőjeként (is) ismert hölgyemény 2012-től »boldogítja« az említett rádió hallgatóit. Parászkát már 2013-ban súlyos szakmai vétségekkel, minősíthetetlen magaviselettel vádolták kollégái, akik beadványban kérték eltávolítását. 2016-ban a hallgatók petícióban szorgalmazták a közéleti médiából való eltávolítását, de eredménytelenül. Az említett próbálkozást akkoriban a Magyar Újságírók Romániai Egyesülete (MÚRE) nevű gittegylet is elítélte.

A korábban a csíki székelyeket sértegető Parászka legfőbb támaszának a stúdióvezető Szász Attila bizonyult, aki Markó Béla egykori RMDSZ-elnök táskahordozójaként szerzett elévülhetetlen érdemeket, jelenleg pedig Kelemen Hunor feltétlen bizalmát élvezi. És ez már fel is jogosítja arra, hogy szemet hunyjon – vagy talán egyenesen bátorítsa? – a nyilvánvalóan Orbán-fóbiában szenvedő Parászkának a magyar kormánypártokat, a kormányt gátlástalanul támadó, a magyar miniszterelnököt zsarnokként beállító kijelentései felett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. április 29. 08:08
Parászkabillegető, szerintem Boróka annyira randa, hogy nem hiszem , hogy vaklaki billegeti
BőröndÖdön
2020. április 29. 05:49
Persze,Laci,meg a Tusk nagypapa,no,meg László Petra...
atila68
2020. április 28. 21:27
Prohászka Bogyókának is megvan a joga a véleménynyilvánításhoz. Most például éppen az a véleménye, hogy bántották.
zakar zoltán béla
2020. április 28. 20:49
Rüh Átka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!