Ma van a Nemzetközi Roma Nap

2020. április 08. 18:57

Egy világjárvány kellett ahhoz, hogy mindenki számára világossá váljon, mennyire méltatlan és hamis volt a kormány romaellenes propagandakampánya.

2020. április 08. 18:57
Donáth Anna
Facebook

„Hetek óta a koronavírus-járvány határozza meg a mindennapjainkat. Egy világjárvány kellett ahhoz, hogy mindenki számára világossá váljon, mennyire méltatlan és hamis volt a kormány romaellenes propagandakampánya, amire alig egy hónapja még tízmilliárdokat terveztek elkölteni.

Most közösen, egy nemzetként nézünk szembe egy valódi fenyegetéssel, amellyel még a legerősebb országok is nehezen tudnak megbirkózni. Jó lenne, ha erre a koronavírus után is emlékeznénk – és »színvak« maradna a politika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stylo
2020. április 09. 15:59
Donáth kisasszony ! Éppen most szarjuk telibe a Nemzetközi Romanapot , meg a szarfaszú , mocskos retek cigányokat , ezerrel .
Kristály
2020. április 09. 15:58
Vigyél haza vagy 20 db -ot belőlük Te fogod sajátmagad elátkozni azt a napot , hogy megszülettél és apád nem inkább moziba ment. Nem csak a nyakadban lenne nyaklánc hanem a bokádon is .
korpáskeksz
2020. április 09. 14:59
Egy világjárvány se elég ahhoz, hogy ti abbahagyjátok ezt a sok faszpicsogást...
vadászcsaba
2020. április 09. 14:11
Nem egy világban élünk, mert én soha nem tapasztaltam a polgári kormány részéről cigányellenességet. Sőt! Kétségtelen, hogy az én édesapámnak nem volt két családja egyszerre, és nem volt lelkész sem, és nem dolgozott be egy ateista pártba. Hogyan hangzik egy pap szájából az a mondat, hogy a vallás a nép ópiuma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!