Egy újabb elkeseredett ellenzéki akcióról van szó

2020. április 23. 10:04

Nem okozhat megütközést senkiben, ha a pénzügyi spekulációt negatívan minősítik.

2020. április 23. 10:04
ifj. Lomnici Zoltán
Origo

„A korábbi nyilatkozatomat - amely magáért beszél - fenntartom, Soros Györgyöt elítélték Franciaországban, ezután azt gondolom nem okozhat megütközést senkiben, ha a pénzügyi spekulációt negatívan minősítik.

Megítélésem szerint egy újabb elkeseredett ellenzéki akcióról van szó, amely a személyemen messze túlmutat - mellesleg nem emlékszem, hogy elemzői, szakértői állásfoglalás miatt bárkit egy öt évig terjedő szabadságvesztéssel járó bűncselekmény elkövetésével vádoltak volna az elmúlt időszakban.

Ahogy a sajtóhírekből értesültem, a forint elleni külső támadási kísérlet kapcsán Soros korábbi spekulációs tevékenységének a felidézését is sérelmezi Vadai Ágnes. A kérdés innentől leegyszerűsödik, hiszen csupán azt kell megvizsgálni, hogy kinek az érdekét sérti az egyébként többek által megerősített kijelentésem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. április 23. 15:22
Vadai egy buta, politikai analfabéta, aki még értelmezni sem tud! Ugyanis, idézek a cselekményről "amely alkalmas arra, hogy a védekezés eredményességét akadályozza vagy meghiúsítsa"? Ugye senki sem gondolja, hogy a vírus elleni védekezést akadályozza, ha elmondjuk, hogy a forint elleni támadás vélhetően Soros spekuláns gazember műve! Ennek híján az ügy tárgytalan! Vadai meg mehet Böszméhez valamiért! (nem fejtem ki, miért)
nyugalom
2020. április 23. 13:39
A lepcses szájú vadai! Lomniczi cipőtalpáig sem ér fel! Egy proli,ócska tehén! Bizonyítani akar nagyon, megfelelni a klánnak, soros-bandának! Pénz jár érte, júdás-pénz!
olajfa1
2020. április 23. 12:46
Ha a liberálbosi-fasiszták felsikítanak egy vélemény, vagy elemzést illetően az azt jelenti, hogy nagyon a "velejébe" talált az az elemzés, vagy vélemény!...
Pelso j.
2020. április 23. 12:40
Túl beszélsz s mellé. Ugyan ki erősítette meg, hogy Sorosnak köze van a forint gyengüléshez? Mely utóbbi egyetlen oka, hogy a elszállt a maradék bizalom is a bagázsod iránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!