Demszky Gábor méltó örököse

2020. április 23. 15:23

A főpolgármester szerepében ezúttal Karácsony Gergely, a kabinetet pedig most a negyedik Orbán-kormány játssza.

2020. április 23. 15:23
Szolomayer Balázs
Demokrata

„Karácsony Gergely ugyanazt a régi játékot űzi, amivel Demszky Gábor húsz évig képes volt a kormányzás látszatát kelteni a fővárosban. A főpolgármester szerepében ezúttal Karácsony Gergely, a kabinetet pedig most a negyedik Orbán-kormány játssza.

A képlet roppant egyszerű: adott egy, a földi paradicsomot maga elé képzelő főpolgármester, aki a csillagos eget is leálmodja az égről azért, hogy Budapest európai világvárossá váljon. Az emberek ingyen pénzben fürödnének, a tömegközlekedés Bécset, sőt Londont is megszégyenítené, aminek árát a bolygót tönkrevágó autósok fizetnék ki. Az emberek önfeledten jógáznának a hídon, biciklisek szállnának tova a lemenő nap fényében, a föld alatt pedig suhanna az ötös, hatos, tízes metró. Ezzel szemben ott áll az elvetemült kormány, amely mindent megtesz annak érdekében, nemhogy világváros ne legyen Budapestből, de leginkább maradjon a középkorban a poros Pest.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2020. április 24. 08:40
Karácsony egy jo kiállású, jó svádájú, mosolygós Demszky klón. Ezt régóta mondom.
Szobovich Paul
2020. április 23. 22:17
egyenlöre Karácsony nem is dolgozik még. Nem vette ezt észre senki? Pedig ö csak a Tarlós István által kigazdákodott pénzt költi. Bocsánat , nem költi, hanem szórja. Szórja saját magának, szórja a klientúrának, szórja az újjonan verbuvált jobbágyseregnek. Amig van mit szórjon, ne várjuk már el töle, h. dolgozzon. De mit fog csinálni, ha elfogyott a Tarló István pénze? Azt nem tudja. De nem is kell tudnia, mert majd irásban fogja megkapni. Egyszerü és nagyszerü.
toef36
2020. április 23. 18:47
Igen, Karácsonynak és bandájának a KULTÚRA luxus (lyukszusz)... Nemzeti Galéria? Szinház? Kinek s minek?
yanoo
2020. április 23. 16:09
A liberális szakértelem szexi!!!! ( Bár ennek semmi értelme. Pont úgy, mint a " liberális szakértelem" kifejezésnek.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!