Kamenyec-Podolszkijt idézi az eljárás a görög határon

2020. március 08. 17:20

Csak remélni lehet, hogy a vége nem ugyanaz lesz...

2020. március 08. 17:20
Vágó István
Facebook

„A törökök elszállítják a görög határhoz a menekülteket, de a görögök nem engedik őket be. A törökök viszont már nem engedik vissza azokat, akiket egyszer kiengedtek, így ők a senki földjén rekednek.

Ez az eljárás Kamenyec-Podolszkijt idézi. Csak remélni lehet, hogy a vége nem ugyanaz lesz...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. március 09. 16:26
Kár, hogy azt nem lehet remélni, hogy a vége ugyanaz lesz.
BAJA
2020. március 09. 15:32
Pisti a szarzivatarban: bepakolta a ventilátorba...
Vakfolt
2020. március 09. 14:00
Oké, vágókörhíd bácsi teljesen lement alfába bétába zétába, innen már nincsen visszatérés, aki Kamenyeckezik, az feketeöves libsi hazaáruló, magyargyűlölő, minden segglyukban nácit lát, képtelen az értelmes kommunikációra. Szomorú vég. Mondjuk egy ideje keményen küzdi egyre alább magát, el a legutolsó mélypont.
u.cserkész
2020. március 09. 11:59
Pityu, főnököd a fecó, néhány lökött társával átment a szerb oldalra, tiltakozni az épülő magyar kerítés ellen. Neked is ezt kellene tenned. Kimenni a görög-török határra (bármelyik oldalra) elmagyarázni nekik, hogy mi a helyzet, amúgy dk-s elmélet szerint. Ha nem jössz vissza, mert elásnak, meggyászolunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!