Üres beszéd helyett tettekre van szükség – készüljünk fel a koronavírusra!

2020. február 29. 10:50

Jobb félni, mint megijedni.

2020. február 29. 10:50
Jobbik
MTI-OS

„Jobb félni, mint megijedni. Ez különösen igaz a koronavírus-járvány küszöbén. Éppen erre tekintettel, ahogyan a Jobbik a Belügyminisztériumban tartott hétpárti egyeztetésen is felvetette, haladéktalanul fel kell mérni és nyilvánosságra kell hozni az országban rendelkezésre álló, és súlyos járvány esetén mobilizálható lélegeztető készülékek számát, állapotát.

Amint ismert a koronavírus egyik súlyos következménye lehet olyan tüdőgyulladás kialakulása, amelynek következtében gépi lélegeztetés szükséges a betegek számára segítségképp. Ahhoz, hogy megnyugtatóan fel lehessen készülni a legrosszabbra is, a Jobbik haladéktalanul kéri az egészségügyi kormányzatot, hogy mérje fel a lélegeztető készülékek számát, és ismertesse az erre vonatkozó legfontosabb adatokat megyei bontásban.

Erre azért is van szükség, hogy jó előre fel lehessen térképezni, hogy milyen mennyiségben áll rendelkezésre a szükséges kapacitás és, hogy ha kell, akkor még időben átszervezéseket lehessen végezni, vagy éppen a lakosság vagy a gyártók, forgalmazók segítség lehessen kérni.

Ezen túlmenően javasoljuk azt is, hogy hozzanak létre egy biztonságos közúti folyosót a Nyugat-, és Dél-Európából érkező átutazó vendégmunkásokra vonatkozóan. Ezen folyosón keresztül a legkevesebb érintkezéssel át lehet vezetni hazánkon a tranzit forgalmat és biztonságos fertőtlenítést lehet alkalmazni a fertőzések megelőzése érdekében az útmenti megállókban, töltőállomásokon.”

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. március 02. 01:02
A Seggliknak (ex-Jobbik) a szentkoronavírusra kellene felkészülnie... ha hű maradt volna önmagához... :-D
hátakkor
2020. március 01. 14:30
a Mozgalom elkapta a Dobrev Klein vírust. Pár év volt a lappangása és Jákob lázban égnek. A DK vírus halálos. Kézmosással lehet védekezni ellene és kerülni kell a Dobrev Klein társaságát. Aki összefekszik a vírushordozóval, az elkapja.
hátakkor
2020. március 01. 14:09
A kommunista vírusra készülünk, amivel szemben a Mozgalomnak zéró az immunitása.
puszika
2020. március 01. 10:35
Miközben nagy pofával VÁLLALTÁK , hogy NEM VISZIK POLITIKAI SÍKRA A VÍRUS ÜGYET, most egyfolytában azt csinálják.................a DK-val együtt. ENNYIRE MEGBÍZHATÓAK ÉS FELELŐSSÉGTELJESEK! Honjaim! AKKOR KÉPZELJÉTEK EL ŐKET KORMÁNYON. Bár láthatjátok az új fővárosi vezetés is éppen ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!