Trump mindig legyőzi a demokratákat. Naná, hogy 2020-at is megnyeri

2020. február 14. 15:21

Trump, hacsak nem jön közbe valami katasztrófa, visszatérhet a Fehér Házba újabb négy évre. Ez nagyszerű hír a frissen függetlenedett Nagy-Britanniának.

2020. február 14. 15:21
Nigel Farage
Newsweek

„Volt szerencsém csütörtök este találkozni Trumppal az Ovális Irodában, nem sokkal azután, hogy elbukott az impeachment-folyamat. Ha a demokraták azt gondolták, hogy legyőzhetik őt, akkor azt kell, hogy mondjam: súlyosan tévedtek. Trump bázisa most elhivatottabb, mint bármikor. Egy kis kétoldalúsággal annyi mindent el lehetett volna érni az infrastrukturális projektek és még sok minden más terén 2016 óta. De a mocsár úgy döntött, hogy tovább próbálkozik Trump elhiteltelenítésével. Ez nem nyűgözi le az amerikai közepet. 

Még kilenc hónap van a választásig, de érdemes megjegyezni, hogy Donald Trump személyes népszerűsége most a csúcsán van, és – hacsak nem jön közbe valamilyen katasztrófa – úgy tűnik, visszatérhet a Fehér Házba újabb négy évre. Ez nagyszerű hír a frissen függetlenedett Nagy-Britanniának, ami végre megszabadult az Európai Unió béklyóitól, de attól tartok, hogy az ország fölött most egy sötét felhő gomolyog. A brit kormány legutóbbi döntése, ami szerint a kínai techóriást, a Huaweit is bevonják az 5G hálózat kiépítésébe, nem csak a titkosszolgálati adatainkat, de egy jövőbeli kereskedelmi megállapodás Kongresszus általi elfogadását is veszélybe sodorja. A Huaweijel való együttműködés egyre inkább tűnik egy kolosszális hibának egy olyan időszakban, amikor virágoznia kellene a különleges kapcsolatunknak. 

Nagyon élveztem ezt a hetet, és amikor visszautaztam Londonba, örömmel láttam, hogy a Konzervatív Párt nagy alakjai közül néhányan kijelentették: a Huawei-deal egy katasztrófa. Reménykedjünk abban, hogy ezt a döntést fel lehet függeszteni és vissza lehet fordítani, hogy újra jó vágányra terelhessük ezt a különleges kapcsolatot. Karen Pierce, az Egyesült Királyság új washingtoni nagykövete talán segíthet. De lehet, hogy megint túl optimista vagyok. Ő is egy karrierdiplomata, ugyanabból a fajtából, mint az elődje, Kim Darroch. Mikor tanulja meg végre a leckét a Downing Street?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
julia3
2020. február 15. 18:36
Na, most szólj hozzá!
Negue
2020. február 14. 23:27
Köszönöm. Annyira azért nem fogom törni magam, miatta. :) Jó éjt!
zakar zoltán béla
2020. február 14. 23:16
Ave!
Akitlosz
2020. február 14. 20:24
Igazából maguk a titkosszolgálatok azaz maga az állam várja el a hardver- és a szoftvergyártóktól, hogy "biztonsági réseket" építsenek be az eszközeikbe, hogy az állam könnyen adatokhoz tudjon jutni, ha akar. Azt nem viselnék el, hogy egy rendszer biztonságos legyen és számukra is hozzáférhetetlen. Ennek az igénynek azonban vannak hátrányai is, ezeket a réseket mások is kihasználhatják. A jogszabályokban, a törvényekben sem véletlenül vannak kiskapuk, hanem szándékosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!