Nyilaskás bűz

2020. február 05. 20:59

Ezek tényleg lassan beleőrülnek a frusztrációjukba!

2020. február 05. 20:59
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Azt kell mondanom, tegnapi jóslatom a módosított Nemzeti alaptanterv ügyében, nem bizonyult tévelygő rémálomnak.

Ezúttal Bihari Tamás, a Népszava vezető hírlapírója nyilvános Facebook-hozzászólását idézem: »Egy kicsit nyilaskás bűze is van ennek az »oktatáspolitikai« szarkupacnak, amit NAT-nak csúfolnak.« Ehhez nincs mit hozzátenni. Vegyük jegyzőkönyvbe: a kötelezők között Heltai Gáspár, Széchenyi Zsigmond, Kittenberger Kálmán, Dürrenmatt, Hrabal, Garcia Marqez, Orwell, Szép Ernő, Kányádi Sándor, Csukás István, mint »nyilaskás bűz a szarkupacban«?! Ja, hogy be merték venni a zseniális Reményiket, aki ugye 1941-ben meghalt, vagy az általuk kiátkozott Wass Albertet, akinek haláláig emigrációban kellett élnie, és akit az Egyesült Államokban átvilágítottak, és nem találták háborús bűnösnek? Mindenesetre előkeresem Csukás István számát, és felhívom, hadd tudja meg ő is, hogy a Süsü a sárkány és a Keménykalap és krumpliorr »nyilaskás bűzt« árasztanak! Ezek tényleg lassan beleőrülnek a frusztrációjukba!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 06. 17:12
Wilhelm Furtwengler, német, .Willem Menglberg holland, Herbert von Karajan osztrák karmesterek--tegyük hozzá: ZSENIÁLIS(!) MUZSIKUSUK TAGJAI VOLTAK ADOLF HITLER NEMZETISZOCIALISTA PÁRTJÁNAK. A FÜHRERT JELLEGZETES KARLENDITÉSSEL ÜDVÖZÖLTÉK SOK KONCERTEN, BAYREUTH-BAN A WAGNER FESTSPIELE-KEN SATÖBBI.... RICHARD STRAUSS NÉMET ZENESZERZŐ,SZINTÚGY NÉMET NEMZETISZOCIALISTA PÁRTTAG VOLT, NE LENNE SZABAD GYÖNYÖRKÖDNI MAI(!!!) KONCERTEKEN EZEKBEN A MŰVEKBEN??? ÚÚÚGYNMÁÁÁÁÁÁ KÉREM!!!!
BőröndÖdön
2020. február 06. 16:11
Dani,inkább egyél valamit...:)
írmag
2020. február 06. 11:23
Soha többé kommunistát, álneveken sem. Erre a penetráns szagra pedig a magyar, keresztény hitű, gyermeknevelő családok érzékenyültünk, általatok, már 1919. óta.
Jamie007
2020. február 06. 08:49
Nyilaskás bűze az Összefosásnak van - de a jobbik nevű maradvány szarkupac bűze nem igazán irritálja a bolsik csőrét..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!