Újra benyújtjuk az Isztambuli Egyezményt!

2020. január 07. 17:33

Most kiderül, hogy tényleg zavarja-e a kormányt a családon belüli erőszak.

2020. január 07. 17:33
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Mélységesen felháborít az, ahogy és, amit kommunikál a kormány az elmúlt napokban a családon belüli erőszakról.

Hiába jut lassan minden hétre egy tragédia, a kormány még mindig nem fogadta el a nők elleni és a családon belüli erőszak felszámolásáról szóló Isztambuli Egyezményt. Ma az a kormánypolitikus erőltet magára együttérző arckifejezést és ígér védelmet a családon belüli erőszak elszenvedőinek, aki korábban szó szerint azt mondta, hogy »az Isztambuli Egyezmény egy politikai hiszti«.

Ha meghal két kisgyermek, akiket meg lehetett volna menteni, az szerintünk nem politikai hiszti, hanem tragédia.
Ezért újra benyújtjuk az Isztambuli Egyezményt!

Most kiderül, hogy tényleg zavarja-e a kormányt a családon belüli erőszak, csak át ne essen megint az Isztambuli Egyezmény a vak komondoron.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2020. január 08. 14:33
Hülye bolgár vendégmunkásnő. Az egyezmény nem fogja felszámolni a családon belüli erőszakot. Mint ahogy a BTK sem számolta fel s nem is fogja soha a bűnözést. Az csak büntetni tudja, illetve gátolni a bűnismétlést.
southwind
2020. január 08. 13:28
klárikám, ver a feri?
Kriszta67
2020. január 08. 12:16
Pontosan melyik pontja, mondata az ennek az egyezménynek, ami megszüntetné a családon belüli, nők elleni erőszakot? Ezt meg kell kérdezni a ratifikálást követelőktől. Ha megmondják, meg kell vizsgálni a mi törvényeink vannak-e olyan szigorúak. Ha ugyanolyan szigorúak, akkor bele kell verni a pofájukat. Ha nem ugyanannyira szigorúak a nők és gyerekek elleni erőszakkal kapcsolatban, akkor meg kell a törvényt változtatni, hogy befogjuk a pofájukat. Miért nem beszél senki konkrétumokról?
Kriszta67
2020. január 08. 12:00
Pontosan melyik pontja, mondata az ennek az egyezménynek, ami megszüntetné a családon belüli, nők elleni erőszakot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!