Lehet ezt csinálni, csak ugyanaz lesz a vége

2020. január 14. 08:27

Az önhülyítést lehet fokozni, de inkább csorgasson mindenki a csuklójára egy kis hideg vizet.

2020. január 14. 08:27
Hont András
Hont András
Facebook

„Felőlem lehet ezt csinálni, csak ugyanaz lesz a vége. Ez még egy tegnapi híradás arról, hogy a négyszázlelkes faluban 141-108 arányban nyert az inkább ellenzéki jelölt az inkább kormánypártival szemben (pro forma mindkettő független volt). Ma már a demokraták állócsillaga is posztolt, körülbelül olyan tartalommal, hogy Orosházától Esztergályhorvátiig az ország egy emberként mondja, hogy elég volt. (Orosházán az egyik körzetben ősszel szavazategyenlőség alakult ki, most az ellenzéki bő hét százalékkal előzte a kormánypártit - szavazatszámra mindkét jelölt visszaesett, ami egy fölfokozott, dacos hangulatban nem így szokott történni.)

Az előző ciklusban a releváns és pártpolitikailag is értelmezhető időközi választásokat olyan 2/3-1/3-arányban nyerte az ellenzék. Atomjobbos helyeken is nyertek, és részben én is bedőltem a tendenciának. Azt ugyan egy percig nem gondoltam, hogy az országgyűlésin legyőzhetik a Fideszt, de jóval szorosabb eredményre számítottam, főleg Hódmezővásárhely után. Azután lett, ami lett. Szóval lehet az önhülyítést fokozni, de szerintem tényleg csorgasson mindenki a csuklójára egy kis hideg vizet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
argreened
2020. január 16. 01:32
M︆︆︆︆︆o︆︆o︆︆X︆︆i︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
protoutmie
2020. január 15. 19:29
M︆︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆n︆︆︆e︆︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
seculo
2020. január 15. 16:39
M︆︆o︆︆︆︆o︆︆︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆.︆n︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
follnece
2020. január 15. 10:22
M︆︆︆︆o︆︆o︆︆︆X︆︆i︆︆.︆n︆︆︆︆e︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!