Kósa úr, tegye a dolgát!

2020. január 08. 11:58

Felszólítjuk Kósa Lajost, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését.

2020. január 08. 11:58
MSZP
MTI-OS

„Az USA és Irán között elmélyülő válság újabb állomásaként rakéta támadás érte az Irakban szolgálatot teljesítő magyar katonák bázisát.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel felszólítom Kósa Lajost a bizottság elnökét, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését, amelyen mind a honvédelmi minisztertől, mind a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetőjétől tájékoztatást várunk katonáink biztonságával kapcsolatban.

A honvédelmi miniszter azt nyilatkozta, hogy áll rendelkezésünkre a bizottság ülésén, azt már csak az elnöknek kéne összehívni. Nem tudhatjuk, hogy Kósa Lajost bel- vagy külföldi pihenése akadályozza, vagy ennyire nem érdekli az Irakban szolgáló magyar katonák élete és testi épsége, de ha maga nem képes vezetni az ülést, gondoskodjon a helyettesítéséről.
Kósa úr, tegye a dolgát!”

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. január 08. 22:19
És még ezek demagógoznak bárkit is? Pedig taníthatnák a Foxi-Maxin, ha lenne még rá igény.
civis72
2020. január 08. 20:22
a szoci bohócok még most sem tudják mikor kell kussolni
atila68
2020. január 08. 20:02
"Németh kiemelte: a szerda hajnali iraki rakétatámadásoknak nincs magyar sérültjük, a Honvédség pedig megtette a szükséges lépéseket a honvédek biztonságának érdekében. "
atila68
2020. január 08. 19:25
Vajon mennyire lehetnek kompetensek az MSZP honvédelmi bizottságának tagjai ha nincsenek képben vele, hogy mennyire vannak magyar katonák veszélyben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!