Helyes, hogy a kormány nem hamarkodja el álláspontja kialakítását

2020. január 05. 15:26

A nem létező közös európai hadsereg, a szabad szerelem és a slam poetry sem hatásos fegyver a tankok ellen.

2020. január 05. 15:26
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„»Ennek a gazdasági-politikai következményei nem tudni hova vezetnek el a jövőben. (…) Itthon a Mi pártjaink is megvívják a maguk kis csatáit, de félő, hogy a világ ilyen méretű dolgai Ránk is ki fognak hatni.” Ezt írta Kelemen Anna Kasszem Szulejmáni tábornok kivégzése kapcsán. Egyetértve Kelemen Annával, ma még nem lehet, innen, Budapestről megmondani, hogy ez a döntés jó volt-e, és hogy mik lesznek a következményei. Ez egy bonyolult térség. Még a régió olyan jelentős hatalmai, mint Izrael és Törökország is kivárnak, és óvatosan fogalmaznak az eseménnyel kapcsolatban.

Ezért is döbbenetes, hogy nálunk vannak olyan belpolitikai szereplők, akik ezúttal is a szokásos paneljaikat puffogtatják, minden önreflexió nélkül. A liberális ellenzék egyes szereplői ezt az eseményt is csak Orbán Viktorral kapcsolatban tudják értelmezni, amikor pontosan tudjuk, hogy ez sem Orbánról szól. Megnehezíti a kormányváltást, ha világpolitikai eseményekről sem tudunk Orbán Viktor említése nélkül beszélni. Helyes, hogy a kormány nem hamarkodja el álláspontja kialakítását.

A woke hippi újbaloldaliak pedig megint elmondják a szokásos NATO-ellenes, vesszen Amerika mantrájukat. Ezzel az a baj, hogy még ők sem tudják, mi lesz ennek a következménye. Ráadásul a NATO garantálja Magyarország biztonságát. Aki tehát a NATO ellen foglal állást, az válaszoljon arra: hogy ki és hogyan fogja megvédeni Magyarország határait, ha nem a NATO, mert a morális felsőbbrendűség, a nem létező közös európai hadsereg, a szabad szerelem és a slam poetry sem hatásos fegyver a tankok ellen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rony Tronco
2020. január 06. 16:41
Ma normális lábbal ébredt Ungár Péter. Nem kell félnie, hogy a LoMPosok berzenkednek, mert a kasszakulcs nála van.
barany
2020. január 06. 07:59
Bravó Péter! Csak így tovább.
mustarharmas
2020. január 05. 23:33
Pontos.
zakar zoltán béla
2020. január 05. 20:35
MÁRIA MÁRIA MÁRIA ...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!