Kezelési útmutató a momentumos hülyegyerek-rokonhoz

2019. december 27. 19:53

A kis hazautazó momentumosok a családjuknak szépen elmagyarázzák, miért szegődtek a világ legbutább kisfiújának és néhány személyiségzavaros barátjának a lelkes hívévé.

2019. december 27. 19:53
Piréz Róbert
Tutiblog

„Mit tegyél, ha annyira megvert a rossz sors, hogy tényleg van momentumos rokonod, aki hallgat a világ legbutább kisgyerekeként pártvezérkedő Fekete-Győr András tanácsára, és valamiféle tinédzser grincsként tönkre akarja tenni a karácsonyt?

Ha valaki lemaradt róla: Fekete-Győr András egy oktatóvideóval lepte meg megszakított kacsamesék traumatizálta választói bázisát, amiben elmagyarázza, hogyan kell tönkretenni a karácsonyt és hogyan kell manipulálni a »hülye, alul informált vidéki rokont«. A tiniterror célja az volna, hogy a kis hazautazó momentumosok a családjuknak szépen elmagyarázzák, miért szegődtek a világ legbutább kisfiújának és néhány személyiségzavaros barátjának a lelkes hívévé, mármint azon túl, hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most. A módszerek között csak az egyik a verbális meggyőzés, a világ legbutább kisfiúja egyéb trükköket is a momentum-generáció figyelmébe ajánl. Például Népszabadságba tekeri az ajándékot, elállítgatja a televíziós csatornákat, megváltoztatja a számítógép kezdőlapját. Ettől azt várja a világ legbutább kisfiúja, hogy a cselek áldozatai momentum szavazók lesznek. 

Tapasztalataink szerint ezektől többnyire ingerültek és erőszakosak lesznek az emberek, de most karácsony van, ezért a pofon helyettesítésére adunk ötleteket.

I. Megelőzés

A prevenció és az ártalomcsökkentés az olyan függők esetében is működik, mint a tinédzserkommunista. Előzékenyen kapcsold ki a kütyüiden a jelszó/ujjlenyomat/írisz kérést, hogy a kis momentumos rokonod is be tudja kapcsolni. Kezdőlapként, sőt háttérképként és automatikusan elinduló videóként pedig állítsd be Fekete-Győr András legnagyszerűbb beszédeit. Például amikor nem talál ki a kerületből, vagy amikor elmagyarázza az érdeklődőknek, hogy a napelem igazából atomerőmű, csak sokkal kisebb, amolyan háztartási változat.

II. Kölcsönösség

Amikor átnyújtja neked valamelyik kommunista bölcs kötetét (amit amúgy ő nem olvasott az egyetemen, csak egy rövidke összefoglalót a kommunista előadó jegyzetéből kijegyzetelve) 168 órába és Népszavába csomagolva, akkor rögtön meg kell nyugtatni, hogy egyre gondoltatok. Átnyújtod a vásárlási utalványt, amit csak a Magyar Menedék Házában válthat be (a tapló viselkedése miatt kizárólag Drábik Jánosra), emellett – mivel a remekül hasító gazdaság miatt tele vagy pénzzel – rendelsz neki egy-egy évnyi Mandiner és Demokrata előfizetést. Hátha jövőre, amikor nem csak propagandát olvas egy évig, már okosabb lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. december 30. 12:51
A Momentum és az LMP nem támadták hátba a MAGYAR László Petrát, de a gerinctelen Jobbik, az idióta Gyurcsányék, és a sunnyogó Fidesz nagykövetei IGEN! Itt a Győri Enikő, a Fidesz kormány madridi nagykövete, hátbatámadta a MAGYAR operatőrnőt, és végig a hazug migráns pártját fogta! https://www.elmundo.es/internacional/2015/09/16/55f853b5ca4741c5488b45a6.html Bár Magyarországot nácizták, Orbán Viktor mégsem szólt a Real Madridnak (felcsuti vendégének), hogy MŰESÉS volt! http://hungarianfreepress.com/2015/09/10/fascism-and-inhumanity-in-hungary-illustrated-by-hasan-abadi/ Polt Péter ügyészsége csak a volt Jobbik operatőr meghurcolásával törődött! Igaza volt a Bencsik Andrásnak, amikor a Petra meghurcolóit (fideszeseket is!) CSÜRHÉNEK nevezte! Le a CSÜRHÉVEL!
balbako_
2019. december 29. 10:24
Saul Alinsky anarchista tanait szívták magukba a sorosféle tanodában az életellenes eszmék tárházában. És azokat terjesztik most.......
Robur
2019. december 28. 17:12
Be vagytok szarva. Jól van!:-))))))))))))))
Coccothraustes
2019. december 28. 13:41
Válogatott bolondok ezek a Momentumos hülyegyerekek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!