Én amíg szólhatok az országban segíteni fogom nőtársaimat

2019. december 12. 14:44

A velünk élő előítéletekkel naponta meg kell harcolnia minden magyar nőtársamnak.

2019. december 12. 14:44
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Nem attól lesz jó politikus valaki önmagában az emberek szemében, mert nő, de a velünk élő előítéletekkel naponta meg kell harcolnia minden magyar nőtársamnak, aki a közéletben megnyilvánul társadalmi kérdésekben, vagy politikusként dolgozik, harcol. De minden nap minden órájában tudom, mert látom a hitüket, becsületességüket, akaratukat így tudom el fogunk jutni mi is oda ahová a Finnek, hogy egyszer sem kérdezték meg Sanna Marintól a kampányban, hogy a 22 hónapos gyermeke mellett hogyan fogja ellátni a miniszterelnöki teendőit.

Hogy Magyarországon se az legyen a napi komment egy politikusnő Facebook oldala alatt, hogy, ha még nem szült, hogyan mer megnyilvánulni bármilyen oktatási, vagy gyermekekkel összefüggő kérdésben, vagy ha már szült, akkor miért dolgozik politikusként, miért nem a gyermekeivel törődik többet inkább.

Én amíg szólhatok az országban segíteni fogom nőtársaimat, és azt, hogy egyre több nőnek legyen ereje, alázata és kitartása végigmenni az úton.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2019. december 14. 12:25
A férfi társaidon segíts a vákuumértékeddel!!
fogas paduc
2019. december 14. 08:49
Kedves Ágica! Magadon kívül eleddig még senki sem fogta be a szádat. Magadon kívül még senki sem szalajtott neki az zárt ajtónak. Viszont ebben a fene nagy osztályharcodban egyre több lesz a ránc a homlokodon. Sztálin megirigyelné tőled.
IV. Fawkes
2019. december 14. 05:22
AZ ajtók elleni harcot egyelőre viszont elvesztetted...
Sulammit
2019. december 13. 22:33
Az én nevemben ne beszélj! És már megint az a fránya "harc" szó, amit persze mindig a fideszes politikusoknak nyilvánítotok. Ami a gyerek kérdést illeti, nyilván rosszul esik neked, ha rákérdeznek, vagy megjegyzést tesznek arra, hogy 37 évesen kiskutyát nevelsz és nem kisgyerekeket. "de a velünk élő előítéletekkel naponta meg kell harcolnia minden magyar nőtársamnak, aki a közéletben megnyilvánul társadalmi kérdésekben, vagy politikusként dolgozik, harcol."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!