2019 a magyar-amerikai kapcsolatok éve volt

2019. december 11. 19:53

Közös fellépés az üldözött keresztények érdekében, a védelmi megállapodás, a biztonság és a családok védelmének hangsúlyozása.

2019. december 11. 19:53
Nacsa Lőrinc
Facebook

„2019 a magyar-amerikai kapcsolatok éve volt!
Stabil politikai és gazdasági kapcsolatok, közös fellépés az üldözött keresztények érdekében, a védelmi megállapodás, a biztonság és a családok védelmének hangsúlyozása.
Ma az Országgyűlés magyar-amerikai baráti tagozatával David B. Cornstein amerikai nagykövettel beszélgettünk. Az ő személye nagyban hozzájárult a kapcsolataink erősödéséhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2019. december 12. 14:48
David C. Cornstein idági az egyetlen normális amerikai nagykövet az elmúlt 30 évben. Sajnos korábban csak Nancy Goodman Brinkerek, meg Donald Blinkenek jutottak, meg ügyvivői szinten André Goodfriendek...
belpestilibsi
2019. december 12. 11:57
bárcsak lenne keresztényüldözés.
olajfa1
2019. december 12. 11:44
Végre, hogy normális kapcsolatba kerültünk az USA-val és kormányzatával!
Takita
2019. december 12. 00:19
Ez így igaz! Az,hogy Orbán Viktor hivatalos látogatáson járt az USA-ban egy rendkívül nagy diplomáciai siker. Az meg ,hogy nem járt ott hiába, mutatja,hogy a Trump elnök elleni mostani vádaskodás során külön is előkerült,hogy miről győzte meg Mr. Orbán az elnököt. Egészen más az USA politikája országunkkal szemben mint Obama elnöksége alatt volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!