Néhány megjegyzés a magyar fiatalokhoz

2019. november 08. 17:25

Hová tartoztok, magyar fiatalok? Nem a magyarokhoz?

2019. november 08. 17:25
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Könyörgöm, mi közötök ehhez? Én megértem azokat a liberális fiatalokat, akik a tibetiek érdekében a kínai nagykövetség elé vonulnak és mécsest gyújtanak. De a magyarjaitokért miért nem álltok ki? Nem érzitek, hogy mennyire torz ez a világ, ami mellé odaálltok?

Pedig 1988-ban az akkori magyar fiatalok százezrei vonultak a Hősök terére a romániai magyar falurombolás ellen. Akkor a magyar kiállt a magyar mellett. Akkor, a kommunista diktatúra idején több volt a hazafias érzés, mint most? Nem gondoltatok arra a zűrzavaros, fejetlen felvonulás közben, hogy Erdély a többi között olyan nagy történelmi személyiségeket adott hazánknak, mint Hunyadi János és Hunyadi Mátyás, Bocskai és Bethlen fejedelmek, és olyan íróink, művészeink származnak onnan, mint Ady Endre, Dzsida Jenő, Wass Albert, Koós Károly és Tamási Áron.

Akkor kérdezek valamit. Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, Fekete-Győr András, Cseh Kata, Donáth Anna és a többiek azok, akik az Európai Unióban Magyarországot támadják, percenként elárulják, akik idegen érdekek szolgálatába álltak Magyarország tönkretételéért, s megtagadják székely testvéreinket, a határon túli magyarságot, ezek nektek miért kedvesek? Azok, akik elárulják Erdélyt, a székely népet és most a román köztársasági elnök választás előtt a román jelöltet támogatják a magyar ellenében. Mit gondoltok róluk? Nem nettó hazaárulók?

Térjetek észhez! Hová tartoztok, magyar fiatalok? Nem a magyarokhoz? Ha nem, akkor elvesztek a nemzetköziség koszos, zűrzavaros tengerében.

Drága fiatal Barátaim! Gondoljátok végig, mit tesztek? Kinek lettetek a szolgáló leányai? Előbb-utóbb rájöttök, hogy egy nagy nemzetközi hatalmi maffia áldozataivá váltatok, a háttérben Soros Györggyel és pénzügyi támogatóival, akiknek magyarországi képviselői a többi között Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András. Céljuk: Magyarország megsemmisítése, idegen népek, migránsok százezreinek betelepítésével.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
subshelpcrip
2019. november 11. 18:25
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Robur
2019. november 10. 04:15
Az jó, ha már az ilyen fideszes komcsik vonyítanak, hogy a magyar fiatalok nem mellettük állnak. Ebből tudjuk, hogy jó irányba mennek a dolgok. A fiatalok előbb-utóbb lemossák ezeket a szarokat.
Tiszafa
2019. november 09. 18:32
"Hunyadi János és Hunyadi Mátyás, Bocskai és Bethlen fejedelmek, és olyan íróink, művészeink származnak onnan, mint Ady Endre, Dzsida Jenő, Wass Albert, Koós Károly és Tamási Áron." Nem tanultak róluk. Mert az agyonfizetett tanári karunk direkt nem tanította nekik. Tisztelet a nagyon kevés becsületes kivételnek!
kaltran
2019. november 09. 14:38
https://badog.blogstar.hu/2019/11/09/leendo-magyar-ertelmiseg-/85785/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!