Ha az Index gúnyol is miatta: egy vérből valók vagyunk!

2019. november 19. 11:34

Úgy tűnik, az összetartozásnak is van határa, de az nem az ország határával azonos, hanem a lelkekben van.

2019. november 19. 11:34
Dúró Dóra
Facebook

„Az Ismerős Arcok Nélküled című dala kultikus: a magunkfajtáknak számos felejthetetlen élményt adott. Nyilvánvaló elvárás volt tehát, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén is fel kell csendülnie, hiszen összetartozásunknak olyan jelképe, amely nem hiányozhat a nemzeti válogatottunk emlékezetes meccseiről sem. Az ajándék VIP-jeggyel jelenlévő indexes újságíró azonban önként jelezte oda nem tartozását, és büszkén hirdeti, hogy szándékosan ülve maradt a dal alatt egyedüliként is a VIP-szektorban, és hogy ez neki nemhogy semmit nem jelent, de még csak nem is tudja, mi fán terem: a Dzsungel könyvére asszociál erről, sőt a Székely himnusz egyenesen érzelgős, bugyuta dal neki. Úgy tűnik, az összetartozásnak is van határa, de az nem az ország határával azonos, hanem a lelkekben van.

Azt már rég tudjuk, hogy a balliberális tömb mindenből képes gúnyt űzni, ami magyar, ám Dezső András, aki gyakran úgy viselkedik, mintha a CIA ügynöke lenne, még ennél is tovább ment: egyenesen a migránsokkal vállalt közösséget - neki, úgy tűnik, ők jutnak eszébe arról, hogy egy vérből valók vagyunk. De ez már olyan sok volt, hogy meghátrált az Index: azóta törölték legalább a Dezső-cikket.

De amikor annyira aggódnak pl. a románok vagy a szlovákok érzékenységéért, akkor vegyék észre, hogy most több millió magyart sértettek meg cikkeikkel. A híresen érzékeny balliberális tömb csendben van: a magyarok sértegetése őket most sem zavarja. Pedig mindenki vegye tudomásul végre, hogy itt, a Kárpát-medencében a magyarokat sértegetni senkinek nincs joga, legyen az balliberális újságíró vagy valamelyik szomszédos ország politikusa. A Mi Hazánk mindig a magyarok oldalán fog állni, mert egy vérből valók vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ondiabind
2019. november 21. 04:00
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Robur
2019. november 20. 22:10
Te hülye, agyatlan picsa. Azt a cikket nem Dezső András írta! Ennyi eszed van, b+?
Bátya62
2019. november 20. 17:58
Szegény firkásznak miután a többiek leültek, felállva, hangosan a "Bunkócskát" kellett volna énekelnie ott a vip-ben. A siker és a katarzis garantált lett volna.
Vidėken újrakezdő
2019. november 20. 12:12
Csak maradjon ülve az ilyen! Így legalább hamar felismeri a környezete, s nem keveredik vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!