Európai egységet, európai klímapolitikát, és európai haderőt szeretnénk!

2019. november 12. 10:48

Soha nem látott mértékben érezzük át a közös jövőnkre leselkedő globális veszélyeket.

2019. november 12. 10:48
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A berlini fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából hívtak meg a berlini városházára, ahol a The Aspen Institute szervezett konferenciát: »Megfelel a célnak? A transzatlanti kapcsolatok és a holnap világa« címmel.

Nemzetközi döntéshozókból és véleményformálókból álló hallgatóság előtt beszélgettem egy amerikai akadémikussal, egy német parlamenti képviselővel, és egy lengyel európai parlamenti képviselő pártelnökkel.

A '89-es generáció előtt áló kihívásokról többek között azt mondtam, hogy az információs forradalom miatt mi vagyunk talán a legellentmondásosabb nemzedéke a történelemnek: egyszerre éljük »magányos« világunkat a virtuális térbe bezárva, ugyanakkor soha nem látott mértékben érezzük át a közös jövőnkre leselkedő globális veszélyeket. Elég megnézni azt, hogy egy svéd kortársunk klímaharcához fiatalok tízmilliói csatlakoznak világszerte: előbújnak a közösségi médiából, és együtt demonstrálnak közösségi tereken. A kollektív tudatunk fejlődésének köszönhetően ezért egyre inkább adottak a feltételei annak, hogy az emberiség a Föld számtalan pontján nagy tömegben mozduljon meg egyazon cél elérése érdekében.

A mi felelősségünk a világ európai féltekén az, hogy a '89-es generáció az Európai Uniót egységessé, emberközelivé, és erőssé tegye. Olyan közösségeket kell építenünk, ahol a részvétel a szabály, nem a kivétel. Olyan nemzeteket kell teremtenünk, amelyek büszkék, mégis nyitottak a világra. Olyan nemzeteket, amelyek értik Európát és hisznek Európában.

Európai egységet, európai klímapolitikát, és európai haderőt szeretnénk! Ezek a '89-esek céljai, ezekért dolgozunk Európában.”

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vulpes pilum mutat, non mores...
2019. november 13. 11:32
Fegyőr! Neked egy nagy pofon kéne először, aztán le kéne ülnöd a sarokba gondolkodni...
catalina9
2019. november 13. 07:17
hazaárulók...
Tatulus
2019. november 12. 20:16
Ja, inkább 89-es "degeneráció"! Idézek "egy svéd kortársunk klímaharcához" - kortárs! Nocsak egy 18 éves beteg picsa, meg a 30 éves gyíkvállú gecike - jól összeillettek! Európai haderő, na meg az anyád picsája, te barom! Ebből is világosan látható, ezek a Dklára haverjai, hiszen az USE elmebeteg ötletének nyomatása, meg az "európai haderő" - na, a kettő egymás nélkül nem lehetséges! Eredménye a magyarság teljes megsemmisülése, egy kevert, zavaros, vagy semmilyen identitású európai, vagy inkább Európában élő népcsoport vegetálása, eldegenerálódása, azaz a fehér faj megsemmisülése! A kiválasztottak kivételével! (világos, hogy ez a moslék szerű csoport képtelen bármiféle ellenállásra az őket kihasználók ellen)! Momentum=tömény hazaárulók! THÁK!
Robertoo
2019. november 12. 19:56
Engem inkább az érdekel, hogy elkészült-e már a 'nemzeti kisebbségi program' Romániában, fegyőr kedvenc pártjában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!