Újabb momentumos siker, újabb fideszes kudarc Európában!

2019. október 26. 16:09

Szívből gratulálok Dani, jó munkát!

2019. október 26. 16:09
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Miközben a Fidesz nemzetközi kapcsolatai olyan mélyre jutottak, hogy már a pártkongresszusra sem hívják meg őket, a Momentum nemcsak Magyarországon, hanem Európában is egyre erősebb!

A mai napon óriási többséggel európai pártcsaládunk, az ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe alelnökének választották Berg Dánielt, a Momentum Mozgalom külpolitikusát, pártunk elnökségi tagját! Dani a Central European University megmaradásáért folytatott tüntetések vezéralakjaként, korábbi újságíróként és jogvédőként évek óta dolgozik a jogállam védelméért, a sajtó szabadságáért, az európai értékek megszilárdításáért.

Óriási büszkeség, hogy mától pedig már európai szinten is képviselheti Magyarországot!

Nagy nap ez a mai a Momentum közösségének, a szabadságszerető, európai magyaroknak, azonban nagy fenyegetés az illiberális államok védelmezőinek! Szívből gratulálok Dani, jó munkát!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. október 30. 11:15
Újabb momentumos siker, újabb fideszes kudarc Európában!" Szárnyalnak a Soros által röptetett ballibák....Berg Dani, Cseh Katalin, Donáth Anna és a V alak csúcsán a vezérliba, Gyurcsányné...
catalina9
2019. október 28. 16:42
Szívből gratulálok Dani, jó munkát!" hát nézzük ki is ez a bergdani, a wonderboy: "Bár Berg édesapját szinte sosem említette meg, érdemes elmondani róla, hogy a Soros évkönyv 1996-os kiadása szerint szerint a papa a Merlin színház számára, Csehov: Három nővér című előadásának felújítására 250.000 Ft-ot nyert. Azóta viszont semmit sem tudni Breznyik (Berg) Péterről. Édesanyja, Palotai Klára viszont még most is aktív. LinkedIn-es adatlapjáról tudjuk, hogy 1992-1997-ig Budapestre költözött az akkor négyéves Dániellel, ez idő alatt a JDC-nél tevékenykedett, amely egy amerikai zsidó szervezet budapesti irodája. Palotai Klára a Sorbonne-on végzett, évfolyamtársa pedig Klaniczay Gábor, aki jelenleg is a CEU professzora. Érdemes megemlíteni, hogy az amerikai zsidó segélyszervezet, a JOINT (JDC) az amerikai zsidók a “Tikkun Olamot”, a “világ helyreállítását”, a világ megjavítására való törekvést gyakorolva adományoznak jelentős összeget “a hátrányos helyzetben élő magyar nők egészségére”, míg a másik nagy támogató mellettük az Open Society Institute (OSI) volt még néhány évvel ezelőtt. Így aztán már nem is meglepő, hogy Soros Györgyöt Berg Dániel – még ha viccesen is – de “főniként”, azaz főnökként aposztrofálja, életútjából jól látható, kinek a kottájából játszik a multikulti környezetből érkezett kettős állampolgár." hát így már érthetőbb Cseh Katalin lelkendezése....
Peter8811
2019. október 28. 13:00
Csak azt akarom mon Dani Biztos félre kúr Berg Dani. Mert rusnya vagy tetőtől talpig Fejed búbjától, le egész sarkig.
mokány
2019. október 28. 08:15
Újabb csapás az imperializmusra ! ( Belülről kell rohasztani.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!