Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mire számítsunk Paks II-vel kapcsolatban a Roszatomtól?

2019. október 01. 12:29

Semmi sem garantálja, hogy Pakson nem fog trükközni az orosz cég.

2019. október 01. 12:29
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Rendőrségi eljárás indult a Roszatom egyik középvezetője ellen, mert egy épülő erőműben, kenőpénzért cserébe, egy engedély nélküli berendezést akart elhelyeztetni. A Fehéroroszországban épülő erőmű egyébként nagyjából ugyanaz a típus, amit Paksra terveznek építeni.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik Paks II. felépítése ellen. Mi, európai magyarok atomerőművek helyett a megújuló energiaforrások használatát támogatjuk. Ráadásul a Roszatommal kapcsolatos problémák külön aggályos kérdéseket vetnek fel. A Fehérorosz építkezésen már több súlyos hiba felmerült, semmi sem garantálja, hogy Pakson nem fog trükközni az orosz cég - ráadásul Paks II. építésével több évtizedre eladósítják a magyarokat, maga az építkezés pedig már most csúszik. Ezért tiltakozunk az ésszerűtlen és sok veszélyt rejtő beruházás ellen!”

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2019. október 01. 19:55
A legtöbben nem emlékeznek már Furcsány és neje viselkedésére Gyurcsány kormányzása idején. Az Orbánt manapság Putyin pincsijének csúfoló, miniszterelnököt alakító ripacs eszement nyalakodást művelt az ide látogató, Putyin körül. Meghívta az otthonába a szemmel láthatóan feszengő Putyint, bemutatta a kutyáját a közismerten kutyabarát Putyinnak, stb. És nem volt elég szegény Putyinnak Gyurcsány budapesti lángoló szerelme, valahogy kipofátlankodott még egy privát meghívást is, asszonyostul. Ezek után Putyin kerülte a magyarországi látogatást Gyurcsány kormányzása alatt.
Esvány
2019. október 01. 17:30
"Mi, európai magyarok " :-))))))))))) "Paks II. építésével több évtizedre eladósítják a magyarokat" - mondja a barom Gyurcsány, aki a PPP beruházásokkal évtizedekre eladósította az országot, s akkor az IMF-EBRD gigahitelt még nem is említettem. Barom dékások, ez egy termelő beruházás, ami megtermeli az árát!!!
IV. Fawkes
2019. október 01. 17:26
"Mi, európai magyarok atomerőművek helyett a megújuló energiaforrások használatát támogatjuk. " Az épeszűek meg mindkettőt.
IV. Fawkes
2019. október 01. 17:10
Első felvonás "A Demokratikus Koalíció tiltakozik Paks II. felépítése ellen." Második felvonás GYURCSÁNY FERENC miniszterelnök: Köszönöm szépen a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Vendégeink! Hölgyeim és Uraim! ... szeretném tájékoztatni a parlamentet, hogy a kormánynak az a szándéka, hogy arra kérje az Országgyűlést, hogy még az idei év első félévében hozzon döntést arról, hogy a Paksi Atomerőmű kapacitását egy átfogó fejlesztéssel megkétszerezzük... Taps, kacaj, röhögés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!