Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk

2019. október 24. 15:33

Várjuk egyúttal az egész balliberális oldal elhatárolódását is.

2019. október 24. 15:33
Dúró Dóra
Facebook

„»Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunkat, akik nem értik a mi korunk kihívásait!« – erre a súlyosan kegyeletsértő mondatra ragadtatta magát Stummer János Jobbik-alelnök október 23-án, amiért a Mi Hazánk Mozgalom szerint távoznia kell az Országgyűlésből.

A Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz András Corvin közi szabadságharcos korábban ugyanis közleményében világossá tette a Jobbik számára, hogy nincs többé helyük a Corvin közben, valamint hozzátette, hogy Pongrátz Gergely forog a sírjában a Jobbik árulása miatt. Stummer János október 23-i beszédében primitív, embertelen, elfogadhatatlan módon válaszolt Pongrátz András szavaira, miközben a Jobbik rendezői rendőrökkel szoríttatták ki az '56-os hőst a Corvin közből.

Stummer ezzel az előre megírt, ordítva közölt mondatával nemcsak Pongrátz Gergelyt, a Corvin köz legendás parancsnokát, hanem minden ötvenhatos, elhunyt hőst szándékosan meggyalázott; ám nemcsak hősök esetében elfogadhatatlan a halottak gyalázása. A Mi Hazánk ezért mandátumáról való lemondásra és bocsánatkérésre szólítja fel Stummert. Amennyiben ezt nem teszi meg, a Jobbik elnökségének kell világossá tenni, hogy a kegyeletsértésnek nincs helye a közéletben. Várjuk egyúttal az egész balliberális oldal elhatárolódását is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2019. október 25. 01:05
https://coub.com/view/23cf19 Egészen döbbenetes.
Takita
2019. október 24. 20:48
Az se mellékes,hogy hányan hallgatták ezt a kifogásolt beszédet. Lehettek talán százan.Hol van a korábban tereket megtöltő hatalmas tagság? Az embereknek hányingere van az olyanoktól, akik eladják magukat,és elárulják az alap-eszméiket.
3M..
2019. október 24. 18:58
Úgy fest, hogy az MHM, már egyenesen a Fidesz központból kapja az az napi kritizálandó anyagot. A Mozgalom korábbi elnöke jól látta és helyesen döntött amikor "lenyesegette a vadhajtásokat". Hamar vissza is találtak a megbízójukhoz, egyenesen a Fideszhez, amit már nem is rejtenek véka alá. Összeforrt ami összetartozott! Szebb Jövőt!
Akitlosz
2019. október 24. 18:44
"Kegyeletsértése miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk" Na és Magyarország felvirágoztatásának a programja már készen van? Mert mások felszólítgatásához felesleges pártot üzemeltetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!