Az idősek világnapja

2019. október 01. 11:51

Ma megbecsülésre, nem megszorításokra számíthatnak az idősek.

2019. október 01. 11:51
Fidesz
MTI-OS

„Ma megbecsülésre, nem pedig megszorításokra számíthatnak az idősek, ahogy Gyurcsány és a szocialisták idején, amikor elvettek tőlük egyhavi nyugdíjat és folyamatosak voltak a rezsiemelések. A Fidesz-KDNP-re ezután is számíthatnak a nyugdíjasok; a jó gazdasági eredményeknek köszönhetően Magyarország történetében harmadik alkalommal nyugdíjprémiumot fizetünk.

Ez az első kormány, amely csökkentette a rezsit, rezsiutalványt ad, ezzel havi több ezer forintos terhet levéve a nyugdíjasok válláról. A bevándorláspárti ellenzékkel szemben  mi  úgy gondoljuk, hogy azzal is tartozunk az időseknek és minden előttünk járó generációnak – akik harcoltak és életüket is áldozták hazánkért –, hogy megőrizzük Magyarországot a magyarok országának, és nem engedjük, hogy bevándorlóországgá változtassák.”

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. október 01. 21:56
Tegyük már tisztába ezt az egyhavi nyugdíjat; azt Gyurcsánytól kapták a nyuggerek, majd Bajnai volt kénytelen elvenni Tőlük. Azóta viszont a Fidesz visszaadta már. Ja, nem. A svájci indexálással együtt ment a levesbe.
Bokros Birka
2019. október 01. 20:52
Ja meg a 13 havi nyugdíjra,m mely tartalmazta a törvény által kötelező nyugdíj emelést! Hogy rohadjon le a kezetek amivel megszavaztátok az idősek megnyomorítását.
exfahrenheit
2019. október 01. 14:36
A kötelező éves inflációs nyugdíj korrekciót Orbán karácsonyi ajándékaként tartják vissza, csak mert döglenek az idősekért.
Tiszafa
2019. október 01. 13:11
Na kérem. Sokan a Kormány szemére vetik, hogy a nyugdíjak tartósan, évek óta nem emelkednek még csak megközelítőleg sem olyan arányban, mint a bérek. A Bérek évek óta 8-10, de akár 12%-kal nőttek. Ez megsüvegelendő. Ebben az évben az átlag nyugdíj 135 ezer/hó. Erre most rájön éves szinten kb 40 ezer. ( 9 a rezsiutalvány + 20 +11 a most bejelentettek) Ennek havi lebontása 3, 33 ezret tesz ki. Tehát a nyugdíjasok ebből a gazdasági szárnyalásból ezzel a gesztussal 138,33/135 = 1,0246, azaz 2,5%-ot kapnak. Meg kaptak az év elején 2,7%-os nyugdíjemelést. Ez testvérek között is 5,2%. Ez megint csak megsüvegelendő! Az érdemel többet, aki előállítja a javakat! Akik már eltartottak (velem együtt) azoknak legyen elég a fele. A nyugdíjakat sem ez a kormány baltázta el indulóban, hanem a balf@szok. Ennek a "rezsimnek" a nyugdíjakat is a béka segge alól kell felemelnie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!