Búcsú a Jobbiktól

2019. szeptember 05. 09:01

Az egykor nemzeti radikális párt mára odáig süllyedt, hogy Gyurcsány Ferenc vezette DK is politikai partner lehet.

2019. szeptember 05. 09:01
Gabay Dorka
Magyar Nemzet

„A Jobbik még azt is túlélte, hogy Jakab Péter elnökaspiráns január­ban Gyurcsánnyal vagy éppen Varju Lászlóval vállt vállnak vetve tiltakozott a kormány ellen a Parlament főlépcsőjén vagy lépett egy színpadra március 15-én Dobrev Klárával.

És a már rég nem elvhű Jobbik mint név még mindig eladható, pontosabban megtévesztésre alkalmas. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy egy évvel a Mi Hazánk Mozgalom megalakulása után még mindig akadnak olyanok, akik Dúró Dórát vagy Toroczkai Lászlót a Jobbikhoz kötik, aminek feltehetőleg egyik fél sem örül.

Az értékelvű, konzervatív, nemzeti radikális Jobbik pedig mára odáig süllyedt mind erkölcsileg, mind támogatottságban, hogy kivétel nélkül a teljes balliberális oldallal képes összeállni. Már nemcsak az LMP és a Momentum képzelhető el számukra mint politikai partner, hanem a Gyurcsány Ferenc vezette DK is. Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt szóvá is tette a minap: hogy lehet az, hogy „őrjöngve mocskolt a DK szektája, amikor másfél éve teljes választási koordinációt javasolt az ellenzéknek”, most pedig a derék Vágó István, a DK elnökségi tagja a Jobbik képviselőjelöltje.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2019. szeptember 06. 15:46
"Az értékelvű, konzervatív, nemzeti radikális Jobbik (...)" Mindig is egy ócska prolipárt volt.
Peter8811
2019. szeptember 06. 05:35
A jobbik csak álca jobbik volt az ÁVH hozta létre ezt már Csurka István is tudta, nem véletlen volt Heller Ágnes és a jobbik kokett. Nován vóz náci Vóna, nován vüz Vona faSSiSSt, only van kutykurutty. in di Balaton.
kunfia
2019. szeptember 05. 22:52
Dorka a Magyar Időktől ezek szerint a Jobbikra szakosodott.2éve még elhatárolódott a Terry Blackes sztoritól,de a pénz nagyúr,aztán meg a maffiafőnök sem adja ingyér a médiamunkásainak a pénzt.Hova vezetne ez?:DDDDDD
Kegyes urunk Karolus
2019. szeptember 05. 17:07
Lesz helyette másik, majd a komcsik tesznek róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!