Visszalépek a képviselőjelöltségtől

2019. augusztus 27. 14:22

A személyem elleni támadások rontanák a pártszövetség választási esélyeit.

2019. augusztus 27. 14:22
Kulcsár Gergely
Facebook

„A mai nap úgy döntöttem, hogy visszalépek a debreceni egyéni képviselőjelölti indulástól, annak ellenére, hogy összegyűjtöttem az indulásomhoz szükséges ajánlásokat. Döntésemet egyeztettem a Jobbik és a Momentum országos vezetésével is. Elhatározásom oka, hogy hiszek a Jobbik-Momentum-LMP összefogás erejében és sikerében Debrecenben és nem szeretném, hogy a személyem elleni támadások rontanák a pártszövetség választási esélyeit. A Jobbik-Momentum-LMP debreceni választási szövetségét és jelöltjeit továbbra is minden erőmmel segíteni és támogatni fogom. A körzetemben, Józsán új képviselőjelöltet fogunk állítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2019. augusztus 28. 00:22
Nem kedves általam nem tisztel kulcsar köcsög. TévedésBen vagy ! Nem a személyedben támadnak hanem a tetteid miatt! !! VÁGOD? ? FA...SZFEJ
Sulammit
2019. augusztus 27. 22:39
Ó, te kis hazudozós! Hát nem visszaléptél, hanem léptettek, méghozzá a momentum. "Mégsem lesz közös ellenzéki jelölt Debrecenben a korábbi neonáci botrányhős, Kulcsár Gergely" "A politikus azt írja, ő döntött a visszalépésről, a Momentum közleményében viszont az áll, felkérték Kulcsárt a visszalépésre, amit elfogadott." !!444!!! Az Index is hasonló hangnemben írt.
Sulammit
2019. augusztus 27. 22:32
Helyes. úgy is szalonképtelenné váltál. Na nem az lmp-nek. Nekik benne van a nevükben, hogy mindenkivel, mindent, vagy bármit.
realista
2019. augusztus 27. 21:57
Igazad van, a Fidesz-zsidóknak nem kell muníciót adni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!