Egy darabig még lehet jó

2019. július 08. 14:47

Cseh Katalin a születése napján azért lobbizott, hogy mások ne születhessenek meg.

2019. július 08. 14:47
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Érdekesnek találom, hogy a kormányzat családpolitikai intézkedéseinek ellenpólusául nem egy újabb megközelítést és példát próbálnak felmutatni, hanem azt az utat választották, ami a nemzet halálát okozhatja. A liberálisok nem a születést, hanem az abortuszt pártolják. Nem a családok segítését és az ezáltal bekövetkező népességnövekedést, hanem a szervezett migrációt éltetik. Míg a homoszexuálisok esetében arról beszélnek, hogy el kell fogadnia mindenkinek, hogy nem ők választották ezt, addig a heteroszexuálisok esetében már arról beszélnek, hogy csak a társadalmi béklyók miatt vonzódnak az ellenkező nemhez, ezek miatt érzik magukat nőknek vagy férfiaknak, miközben mindez csak választás kérdése. Ez aztán a következetesség és a logika!

Minden családpolitikai intézkedést követően megindul a címlapcunami, amelyekben igyekszik az ellenzék bebizonyítani, hogy mennyire nem jó ez senkinek. A babaváró támogatást mindjárt a devizahitelhez hasonlítják. Minden jó intézkedéscsomagra jut részükről egy pánikkeltést szolgáló csomag. Közben az abortusz intézményét erősítik minden lehetséges eszközükkel ahelyett, hogy a felelős szexualitásról beszélnének. Családban nem bírnak gondolkodni, csak az egyénben.

Így fordulhat elő az, hogy az Euró­pai Parlamentbe frissen kijutott momentumos képviselő Cseh Katalin a születésnapjára adományokat kért egy amerikai abortuszklinika javára. Tehát az ő születése napján azért lobbizott, hogy mások ne születhessenek meg. Ez a hölgy, ha lehet annak nevezni, szülész-nőgyógyász létére másról sem tud beszélni, mint a magzati élet megszakításáról! Jusson csak eszünkbe a botmixeres nyilatkozata. Ez a legtökéletesebb, ugyanakkor legdühítőbb megtestesülése a liberális ellentmondásnak, amit ők programnak hívnak. Cseh Katalinnál jobb és elrettentőbb példát nem is találhatunk ennek az eltorzult eszmének a bemutatására.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2019. július 09. 12:34
Én a Botmixer Édesanyját kérem meg, hogy beszélgessen el a lányával: ha ő is ilyen elveket követ, Botmixer Katka most nem beszélnek marhaságokat. Igaza volt Reagennek: azok éltetik az abortuszt, akik megszülettek.
makapaka2
2019. július 09. 10:04
Ez a botmixeres is megmutatta, hogy milyen a Momentum igazi arca.
Mutimi
2019. július 08. 16:26
Egyfajta coming out volt. Innentől tényleg nem kérdés, miféle csapatról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!