A kamikaze Szanyi

2019. július 01. 12:59

Az MSZP, a műveletlen, képzetlen, magamutogató Újhelyi Istvánt küldi Brüsszelbe, a szakpolitikus Szanyi itthon marad.

2019. július 01. 12:59
Honfoglalás 2000 Egyesület
Közlemény

„Az MSZP, a műveletlen, képzetlen, magamutogató Újhelyi Istvánt küldi Brüsszelbe, a szakpolitikus Szanyi itthon marad. Utóbbi, kemény kritikusa a kormánynak, ám bátor kiállásával rámutatott pártja belső bajaira. A patkányozó Újhelyi és Bangóné, a magyar érdekeket eláruló, Gyurcsány és felesége, a Momentumosok és még jó néhány ellenzéki politikus nemcsak saját magáról, pártjáról, s az egész ellenzékről állított ki alkalmatlansági bizonyítványt, hanem hazánk nemzetközi megítélésének is sokat ártott. Az említett magamutogató politikusok képtelenek elviselni a sorozatos választási vereséget (évekig kell várniuk az újabb megméretésre) ezért idegeik felmondták a szolgálatot: őrjöngve patkányoznak. Az MSZP és az ellenzék gennyes fekélye Szanyi bátor kamikaze akciójának köszönhetően felfakadt, s meglehet: ebből még haszna is lehet az országnak.”

(MTI-OS)

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. július 02. 07:58
A kamikaze Szanyi" Szanyi elvtárs legfeljebb annyiban kamikáze, hogy bevetés előtt alatt, után) benyal pár pohárka szakét. Egyébként semmi különbség nincs Ujhelyi és Szanyi között, az egyik bunkó, a másik meg tahó...bolsevik mindkettő, legfeljebb abban van különbség, hogy melyik nyalja nagyobb buzgalommal a zsidó Soros fenekét...
annamanna
2019. július 01. 21:23
"1. Kóbor szinapszisok között Kering a bátor partizán, Földön jár, az égen jár, Felébred, a mennybe száll, Amerre jár. 2. Vörös világ és fehér világ, Mindenhol jár a bátor partizán. Földön jár, az égen jár, Felébred, a mennybe száll, Amerre jár. Höj, hó! 3. Föld alatti mozgalom, és Tudatalatti tartomány, Hiába élsz, hiába vagy, Ha itt a bátor partizán. Hiába élsz." https://www.youtube.com/watch?v=dhLbcCzey6A
libantkomcsi
2019. július 01. 20:05
Az MSZP gennyes fekélye fölfakad és kibuggyan belőle Újhelyi Pista.
balbako_
2019. július 01. 18:17
Szanyi pont olyan görény, mint Újhelyi, csak ő most meg van sértve, mert kihúztak a zsebéből 4 évi EP jövedelmet és ezt nagyon, de nagyon sérelmezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!