A nap, amikor eldőlt, hogy Puzsér Róbert nem lesz főpolgármester

2019. június 03. 17:28

Sem az országnak, sem Budapestnek nincs még tíz elpazarolható éve.

2019. június 03. 17:28
Molnár Richárd
168 Óra

„Puzsér Róbert értelmiségi munkásságát személy szerint továbbra is értékesnek tartom. Talán a publicistáét jobban, mint a showmanét. Dolgozhattam is annál a NER által bedarált lapnál, a Magyar Nemzetnél, ahol rendszeresen publikáltál, és amelynek nevét méltatlanul elrabolta a propagandagépezet. Kollégaként ezért is merlek tegeződve megszólítani.

Puzsér Róbert mint politikus tragédiája viszont éppen az, hogy nem veszi észre, a NER eltörlése nélkül soha nem fog létrejönni és hatalomra kerülni az általa vágyott, szeplőtelen ellenzék. Mert a NER minden kezdeményezést maga alá gyűr és megsemmisít. A Sétáló Budapestet még főpolgármesterként sem lehet addig megvalósítani, amíg egy szervezett maffia irányítja az országot, írja a törvényeket, osztja a közpénzt. A Fidesz ereiben aszfalt és beton folyik, ebből hizlalták fel előbb Simicskát, aztán Mészárost, Garancsit meg a többi strómant, és ebből épül a NER Budapestje is.

Előbb a NER-t kell felszámolni, és csak utána lehet ellenzéket váltani, mert sem az országnak, sem Budapestnek nincs még tíz elpazarolható éve. És ha képes vagy egyszer végre belátni a tévedésed, akkor talán nem ölöd meg Budapest visszafoglalásának esélyét a NER-től azzal, hogy előválasztás nélkül indulsz ősszel. Hanem mondjuk elkezded felépíteni önmagadat, a programodat, a szervezeti hátteredet. És öt év múlva megpróbálod újra. Vagy három év múlva parlamenti képviselőjelöltként próbálkozol. De a munkát nem spórolhatod meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2019. június 04. 09:12
Igazad van Puzsér! Legyél csak karakán!
annamanna
2019. június 04. 03:09
"Belerúgtál mindenkibe, szétkiabáltad a médiát, és félelmetes alapossággal hitetted el az emberek többségével, hogy kiszámíthatatlan, kompromisszumképtelen és inkompetens vagy. Miközben egyáltalán nem vagy az." De. Mitől lenne kompetens? Előbb fog megbuggyanni, mint Demszky, és még csak polgármester se lesz.
Pietrosz2.0
2019. június 03. 20:51
A Magyar Nemzet nevét ti raboltátok el az áruló G.Lajossal. Sose süllyedt olyan mélyre,mint 2015-2018 között. Ha szerinted a Jobbik lett volna az ideális új kormánypárt,akkor vagy teljesen hülye vagy,vagy mérhetetlenül aljas.
Anonymtalan
2019. június 03. 19:56
Az tény, hogy Puzsér nem való polgármesternek, pláne nem főnek. No de, az ellenzéki inkompentens rabló banda még annyira sem való annak, téged illetve a "védencedet" is beleértve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!