Ma Úzvölgye, holnap Csíkszereda lehet a célpont

2019. június 06. 19:44

A magyarok nem lehetnek másodrendű állampolgárok.

2019. június 06. 19:44
Borboly Csaba
Facebook

„Ma egy barbár erődemonstrációnak lehettünk részesei, de hisszük, hogy ezzel nem ért véget ez a küzdelem. Nekünk az egyetlen fegyverünk a törvény, és annak erejével harcolunk tovább. Ugyanaz a törvény kell hogy uralkodjék minden megyében, a magyarok nem lehetnek másodrendű állampolgárok. Kérek mindenkit, hogy továbbra se üljünk fel a provokációknak, mert a mai képek magukért beszélnek, ki volt civilizált, és ki volt barbár. Koncentráljunk a pünkösdszombati csíksomlyói búcsúra, és folytatjuk a küzdelmet. Mert ma Úzvölgye, holnap Csíkszereda lehet a célpont!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2019. június 07. 10:27
Eben biztos lehetsz!
OrangeOrder
2019. június 06. 21:51
Múltfoglalók.
alkaloidablog
2019. június 06. 21:46
"...Nekünk az egyetlen fegyverünk a törvény,..." Akkor végetek van.
OberEnnsinnen
2019. június 06. 20:47
Az a legkevesebb, ha a Külügy bekéreti az Antant három vezető országát, amely a magyar területeket Romániának ítélte: Franciaország, Nagy-Britannia, USA budapesti nagykövetét és jegyzéket ad át. Különös tekintettel az akkor megígért "Népek demokratikus önrendelkezési jogá"-ra... Ennek szelleme adta a jogalapot az elajándékozásra. Ezt sérti meg a Román Állam sorozatosan. Szemétkedésben a román verhetetlen. Ezért nekünk a jog útját kell járni, a Trianoni békeszerződés érvényességének felülvizsgálatát. Mivel Romániának 100 év nem volt elég, hogy bizonyítsa: magasabb rendű, mint az Osztrák-Magyar Monarchia volt! Franciaország, Nagy-Britannia, USA nyilatkozzanak: az általuk szerkesztett trianoni szerződés beváltotta-e azokat a célokat, amelyek értelmében létrehozták? Ehhez minden érintettnek joga van, ha kiderül, hogy nem történt bűncselekmény, amelyre alapozva az ártatlant elítélték: kérheti új - méltányos - tárgyalás lefolytatását. Hajlandó-e erre a fenti három állam? igen vagy nem. Nem hátrálhatunk tovább. Minden eszközzel - most már - harcolnunk kell. De: csak higgadtan és megfontoltan és szakadatlanul és - a 100 év tanulságait levonva - immár visszavonhatatlanul... A magyar Alaptörvénybe be kell írni: Mivel Románia méltatlanná vált magyar emberek állami képviseletére, a Magyar Állam első számú kötelessége a Trianoni szerződés felülvizsgálata, igazságot szolgáltatva a tévedés székely, magyar áldozatainak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!