Keresztény vagyok, fideszes voltam – Kire szavazzak?

2019. május 21. 21:27

Az Orbán-rezsim a sátán munkáját folytatja.

2019. május 21. 21:27
Reichert János
Magyar Hang

„Kire szavazzunk? Kire szavazhatok keresztény magyarként?

A jelen politikai kínálatot nézve bizonyos értelemben mindegy is, hogy kire szavazunk. Egyetlen ellenzéki csoport sincsen egy súlycsoportban Orbán pártjával, Az viszont nagyon fontos, hogy szavazatunkkal jelezzük: nem értünk egyet az orbánizmussal, nem támogatjuk Orbán-Magyarországot.

Ezt becsületesen, az Örökkévaló színe előtt meg tudjuk üzenni az égieknek és a földieknek is május 26-án. Itt és most (lásd Dsida versét) becsületesen meg kell mondanunk, hogy elegünk van az Orbán-rezsimből.

Mivel az Orbán-rezsim a sátán munkáját folytatja a világban, azaz rágalmaz és gyűlölködést gerjeszt, arra érdemes szavazni, akit a legjobban gyűlöl a Fidesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. május 23. 08:00
Az a nagy helyzet barátocskám, hogy te sosem voltál és most sem vagy keresztény. Mi keresztények nem használjuk Isten nevére, hogy Örökkévaló. A zsidók szólítják így Istent. Tehát, rossz a cimadása a cikkednek. Zsidó vagy, sosem voltál fideszes, kire szavazzál? Talán arra a Fideszre, amely biztosítja azt, hogy nyugodtan sétálhass az utcán a gyerekeiddel, akár kipával, a fejeteken. Arra a Fideszre, amely rendbehozta a zsinagógáitokat. Te magad vagy a rágalmazó hazudozó, ellentéteket szító sátán-szolga!
catalina9
2019. május 22. 15:47
Keresztény vagyok, fideszes voltam – Kire szavazzak? Keresztény voltam, Jobbikos lettem- Kire szavazzak? Verhofstadtra!!
puszika
2019. május 22. 14:59
Janika! Van egy javaslatom! Önmagadra szavazz, a balfácánra!!!!!!
nyugalom
2019. május 22. 13:12
Ki ez a fonákember?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!